Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2017

ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ Β. ΕΥΒΟΙΑ - ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΜΑΡΙΩΝ
Με ιδιαίτερη επιτυχία και μεγάλη προσέλευση στέφτηκε η φιλανθρωπικού χαρακτήρα εκδήλωση κοπής πίτας του Επιμελητηρίου Ευβοίας σε συνεργασία με το Σωματείο Αλληλοβοήθειας Επιμελητηρίου Ευβοίας, το βράδυ του Σαββάτου 11 Φεβρουαρίου 2017 στην αίθουσα εκδηλώσεων «Μπαρμούνης». Τα έσοδα της εκδήλωσης, από τις προσκλήσεις και την λαχειοφόρο αγορά με δώρα που πρόσφεραν μέλη των τοπικών Εμποροεπαγγελματικών Συλλόγων,  διατέθηκαν στο Ειδικό Σχολείο (ΕΕΕΕΚ) Καμαρίων.

«Η εκδήλωση αυτή έγινε έπειτα από προτροπή της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Ιστιαίας-Αιδηψού κας. Αγγελικής Κούκουζα Δελχά που μας ευαισθητοποίησε κατά την επίσκεψη μου στην Β. Εύβοια… » ανάφερε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Εύβοιας κ. Ιωάννης Λιονάκης κατά τον χαιρετισμό του.

Ο κ. Λιονάκης, αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους και όσους στήριξαν την εκδήλωση, τόνισε πως η εκδήλωση έχει διπλό σημειολογικό χαρακτήρα. «Η πρώτη σημειολογία είναι ότι είμαστε Επιμελητήριο της Εύβοιας και όχι μόνο της Χαλκίδας» ανάφερε απαντώντας στο ερώτημα του κ. Γιάννη Τσελίκα (Πρωινές Διαδρομές στο Ράδιο Ιστιαία 100,4). «Η δεύτερη σημειολογία έχει να κάνει με την κοινωνική αλληλεγγύη, δεν θα αφήσουμε την οικονομική κρίση να γίνει και κοινωνική κρίση» κάνοντας λόγο για την ύφεση που βιώνει η χώρα μας και την αλληλεγγύη στα παιδιά με αναπηρία και τους ανθρώπους που τα στηρίζουν.

Στην συνέχεια χαιρετισμό απεύθυνε ο Πρόεδρος του Σωματείου Αλληλοβοήθειας Επιμελητηρίου Ευβοίας κ. Βασίλειος Βαρελάς. «Το Σωματείο ιδρύθηκε το 2004 με βασικό σκοπό την κοινωνική και οικονομική συμπαράσταση προς τον άνθρωπο επιχειρηματία… Οικονομική στήριξη προς μέλη με ολική ανικανότητα εργασίας, επίδομα τοκετού σε γυναίκες επιχειρηματίες και επιδότηση σε οικογένεια επιχειρηματία λόγω θανάτου είναι οι παροχές μας…» ανάφερε μεταξύ άλλων ο κ. Βαρελάς.

Σύντομο χαιρετισμό απεύθυναν, ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού κ. Ιωάννης Κοντζιάς, η Δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού κα. Λίνα Ευσταθίου και ο Διευθυντής του ΕΕΕΚ Καμαρίων κ. Δημήτριος Κωνσταντινάκης. Την πίτα ευλόγησε ο εφημέριος του ΙΝ Ευαγγελίστριας Ιστιαίας Πρωτοπρεσβύτερος Ιωάννης Θάνος.

Απονομή αναμνηστικής πλακέτας απένειμε το Επιμελητήριο Εύβοιας και η Ομοσπονδία Τουριστικών Καταλυμάτων Εύβοιας στον Τριαντάφυλλο Δαυίδ Πασακιοϊλη για την διάκριση powerlist και διακρίσεις στίβου στους αγώνες Special Olympics. Την απονομή έκανε η Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κα. Όλγα Βογιατζή με την πλακέτα να παραλαμβάνει ο Διευθυντής του ΕΕΕΕΚ Καμαρίων κ. Δημήτριος Κωνσταντινάκης.

Η βράδια, με επιμελητηριακούς και αιρετούς, προεδρεία και μέλη των Εμποροεπαγγελματικών Συλλόγων της περιοχής, μελών και φίλων του επιμελητηρίου, συνεχίστηκε με κέφι και χορό συνοδεία ζωντανής μουσικής μέχρι πρωίας.

Πλούσιο φωτορεπορτάζ θα ακολουθήσει στην σελίδα ΙΣΤΙΑΙΑ LIVE στο Facebook…