Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2017

Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ - ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΣΤΙΑΙΑΣ ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥ

Το βράδυ του Σαββάτου 4 Ιανουαρίου 2017, στο καφέ μπαρ ΟΖΖΥ στην Ιστιαία, ο Εμπορικός Επαγγελματικός Σύλλογος Ιστιαίας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, με σκοπό τα έσοδα της εκδήλωσης να διατεθούν για το φετινό Καρναβάλι Ιστιαίας.

Στην κατά γενική ομολογία όμορφη μουσική βραδιά που σημείωσε μεγάλη προσέλευση μελών και φίλων του συλλόγου, οι θαμώνες ταξίδεψαν με τους καλλιτέχνες Θοδωρή Σμπιλή και Ηλία Βαμβακούση σε έντεχνα μονοπάτια.

«Το εμπόριο και οι επιχειρήσεις στο σύνολο τους ταλαιπωρούνται περισσότερο από κάθε άλλη κοινωνική ομάδα… Μπορούμε όμως να σκεφτόμαστε θετικά… Με αισιοδοξία, ενότητα και πείσμα, θα πάμε κόντρα στα προβλήματα… Οι ελπίδες του ΔΣ πρέπει να γίνουν το καλύτερο αύριο για το τοπικό επιχειρείν… Συνεχίζουμε με το σύνθημα ζούμε - ψωνίζουμε - διασκεδάζουμε στον τόπο μας… Τα προβλήματα, οι ανησυχίες και οι επιδιώξεις μας, είναι κοινά για όλους… Όλοι μαζί αλληλέγγυοι μπορούμε να καταφέρουμε πολλά..» ανάφερε, μεταξύ άλλων, η Πρόεδρος του συλλόγου κα. Μαρία Χόντζα κατά την ομιλία της, πλαισιομενη από την Αντιπρόεδρο κα. Γκέλυ Τσουτσικα Πετή, την Γραμματέα κα. Μαίρη Δημητροπούλου Τσελίκα, την Ταμία κα. Ελένη Κραβαρίτη Σωτηροπούλου και τα μέλη κ. Θανάση Κομποθανάση και κ. Λευτέρη Κατσαντώνη.

Την εκδήλωση στήριξαν με την παρουσία τους τα περισσότερα μέλη των διοικητικών συμβουλίων των Εμπορικών - Επαγγελματικών Συλλόγων Λ. Αιδηψού, Ωρεών και Πευκίου - Αρτεμισίου. Το “παρών” έδωσαν επίσης και μέλη του Συλλόγου Ενοικιαζόμενων Δωματίων Β. Εύβοιας, του Συλλόγου Ξενοδόχων Λ. Αιδηψού, του Συλλόγου Γυναικών Ιστιαίας, κτλ.

Ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους, ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την Δήμαρχο Ιστιαίας - Αιδηψού κα. Λίνα Ευσταθίου, τον Βουλευτή Εύβοιας ΝΔ κ. Σίμο Κεδίκογλου και τον Πολιτευτή Εύβοιας ΝΔ κ. Βασίλη Δεμερτζή.

Δείτε το φωτορεπορτάζ που ακολουθεί…