Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

ΝΕΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΑΙΔΗΨΟΥ

Νέα συνάντηση μεταξύ της Δημάρχου Ιστιαίας-Αιδηψού και της Αντιδημάρχου Δ.Ε. Αιδηψού με συλλόγους της Αιδηψού, με κύριο θέμα συζήτησης τις πασχαλινές εκδηλώσεις στη λουτρόπολη, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου, μετά την ακύρωση της προγραμματισμένης συνάντησης για την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου λόγω κωλύματος της Δημάρχου.

Στην συνάντηση που έγινε στο Δημαρχείο Αιδηψού παρευρέθηκαν αυτή τη φορά, η Δήμαρχος κα. Λίνα Ευσταθίου, η Αντιδήμαρχος κα. Άννα Λουκατζίκου, η Πρόεδρος του Εμπορικού - Επαγγελματικού Συλλόγου Αιδηψού κα. Δέσποινα Μαραβέλη με την Γραμματέα κα. Γιάννα Θεοδοσίου, η Πρόεδρος του Συλλόγου Ενοικιαζομένων Δωματίων - Καταλυμάτων β. Εύβοιας κα. Όλγα Βογιατζή, η Πρόεδρος του Συλλόγου Ξενοδόχων κα. Ελένη Φώτου, μέλη του Συλλόγου Γυναικών Αιδηψού και της Χορωδίας Αιδηψού, η κα. Μαρία Στεργίου και ο κ. Κώστας Μήλιος.

Την συζήτηση που ξεκίνησε με μικρή καθυστέρηση απασχόλησαν οι πασχαλινές εκδηλώσεις στην Αιδηψό και ειδικότερα, ο πασχαλινός στολισμός την πόλης από τον Σύλλογο Γυναικών, οι τριήμεροι αγώνες Street Basket του ΣΥΛΛΑ Αιδηψού, η βαφή αυγών από τον Σύλλογο Γυναικών, η συνάντηση των επιταφίων στο Λιμάνι Αιδηψού που θα στολιστεί ανάλογα, οι εκδηλώσεις του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Αιδηψού, τα εγκαίνια της βιβλιοθήκης στο κτίριο του ΚΑΠΗ, η παρουσία στην εκδήλωση του Αγίου και εκδήλωση με θέμα «κάνε μια ευχή με το νερό που σου δίνει ζωή» στην πλαζ της Αιδηψού (μεταξύ της δημοτικής πλαζ και του ξενοδοχείου Θέρμαι Σύλλα).

Επίσης συζητήθηκαν και θέματα που αφορούν την καθημερινότητα της πόλης, μεταξύ άλλων, οι ασφαλτοστρώσεις για το κλείσιμο των λακκουβών, ο δημοτικός φωτισμός στην παραλία, το φύτευμα λουλουδιών στα παρτέρια, οι διαβουλεύσεις για την καθαριότητα της πόλης και η πρόσληψη οδοκαθαριστών με 8μηνη σύμβαση, το πρόβλημα των αδέσποτων, οι συνδέσεις στον βιολογικό καθαρισμό, καθώς και η φιλοξενία προσφύγων σε ξενοδοχεία και καταλύματα της Αιδηψού.