Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2017

ΒΡΑΔΥΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΛΟΥΤΡΟΠΟΛΗΣ

Συνάντηση μεταξύ της Δημάρχου Ιστιαίας-Αιδηψού κας. Λίνας Ευσταθίου και μελών των Διοικητικών Συμβουλίων συλλόγων της Αιδηψού, με θέμα συζήτησης τα προβλήματα της Λουτρόπολης, πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στο Δημαρχείο Αιδηψού.


Η συνάντηση - ανοικτή συζήτηση, διάρκειας περίπου δύο ωρών, έγινε έπειτα από πρόταση της Προέδρου του Εμπορικού - Επαγγελματικού Συλλόγου Αιδηψού κας. Δέσποινας Μαραβέλη, αφού η προηγούμενη συνάντηση με την Αντιδήμαρχο Δ.Ε. Αιδηψού κα. Άννα Λουκατζίκου, έπειτα από κάλεσμα της, απέβη άκαρπη (δείτε ΕΔΩ).

Στη συζήτηση συμμετείχαν οι σύλλογοι της Αιδηψού, Εμπορικός - Επαγγελματικός, Ενοικιαζόμενων Δωματίων, Ξενοδόχων, Γυναικών και η Χορωδία Αιδηψού. Επίσης συμμετείχαν, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Δημήτρης Ζουπανιώτης και κ. Δημήτρης Αγγελόπουλος καθώς και ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Αιδηψού κ. Αθανάσιος Πατσούρας. Η Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Αιδηψού κα. Άννα Λουκατζίκου απουσίαζε.

Ουσιαστικά συζητήθηκαν τα ίδια θέματα που συζητήθηκαν και στην συνάντηση της 8ης Φεβρουαρίου, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Αιδηψού, δηλαδή τα γνωστά σε όλους τους Αιδήψιους προβλήματα του τόπου τους.

Η Δήμαρχος αφού αφουγκράστηκε τα προβλήματα της Αιδηψού, που πιθανά είχε λάθος ενημέρωση για αυτά, δεσμεύτηκε για νέα συνάντηση με την παρουσία της Αντιδημάρχου Δ.Ε. Αιδηψού…

Τα παραπάνω προκύπτουν έπειτα από επικοινωνία του ΙΣΤΙΑΙΑ NEWS με παρευρισκόμενους στη συζήτηση. “Η συνάντηση έγινε έπειτα από πρωτοβουλία της κας. Δέσποινας Μαραβέλη, όχι γιατί απέτυχε η συνάντηση με την κα. Άννα Λουκατζίκου, αλλά για να συζητηθούν πασχαλινές εκδηλώσεις στην Αιδηψό” ανάφερε η Δήμαρχος κα. Λίνα Ευσταθίου σε επικοινωνία με το ΙΣΤΙΑΙΑ NEWS. Νεότερη ενημέρωση κάνει λόγο πως νέα συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη.