Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Ο ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΔΗΨΟΥ «ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ» ΤΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΤΟΥ

Με δελτίο τύπου απαντά το Δ.Σ. του Εμπορικού - Επαγγελματικού Συλλόγου Αιδηψού στις φημολογίες για την αποκριάτικη εκδήλωση του «Party Μασκέ» (δείτε ΕΔΩ) που διοργανώνει το βράδυ του Σαββάτου 25 Φεβρουαρίου 2017.

«Δεν μπορούμε να κατηγορούμε χωρίς αποδείξεις έναν σύλλογο και να σπέρνουμε φήμες για μια εκδήλωση του πριν αυτή γίνει… Η εκδήλωση θα έχει καρναβαλικό χαρακτήρα και μόνο, με τέσσερεις χορευτές, τρεις γυναίκες και έναν άντρα, ντυμένους αποκριάτικα. Σε τόσες πόλεις που γιορτάζονται οι αποκριές με βραζιλιανές χορεύτριες, αυτές “πουλιούνται”; Επιφυλάσσομαι για κάθε νόμιμο δικαίωμα σε κάθε προσωπική επίθεση…» ανάφερε μεταξύ άλλων στο Ιστιαία News η Πρόεδρος κα. Δέσποινα Μαραβέλη.

Το κείμενο του δελτίου τύπου έχει ως εξής:

Ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Αιδηψού θέλοντας να συμμετάσχει με τον τρόπο του στης εκδηλώσεις του τριημέρου των Αποκριών διοργανώνει ένα Μασκέ Χορευτικό Πάρτι με τρεις χορεύτριες και έναν χορευτή που θα έρθουν για να χορέψουν για μας σε ρυθμούς καρναβαλιού και να μας ταξιδέψουν με τον χορό τους στο εντυπωσιακό καρναβάλι του Ρίου Ντε Τζανέιρο. Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται για κάποιας άλλης μορφής show και παρακαλούμε να σταματήσει η φημολογία για κάτι το οποίο μόνο χορό και διασκέδαση θα προσφέρει σε όλους μας.
Το ΔΣ του Ε.Σ. ΑΙΔΗΨΟΥ