Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2017

ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «2ης ΜΑΤΙΑΣ»

Κυριακή πρωί, 2 Απριλίου, ενώστε ΟΛΟΙ τις δυνάμεις σας και πάρτε μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό που διοργανώνει το ΣΩΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΔΗΓΙΣΜΟΥ Τοπικού Τμήματος Ιστιαίας.

Διαλέξτε ένα απόρριμμα απ’ αυτά που θα συλλέξετε στις δράσεις καθαριότητας που οργανώνονται εκείνη τη μέρα σ’ όλη την Ελλάδα από τη LET’S DO IT GREECE. Φωτογραφίστε το και απλά…δείτε το με μια άλλη ματιά!! Φτιάξτε μια κατασκευή μεταποιώντας το και στείλτε μας μια φωτογραφία με το έργο σας ως τις 30 Απριλίου.

Τα έργα σας θα εξεταστούν από καλλιτεχνική επιτροπή και θα βραβευθούν τα τρία πρώτα από κάθε ηλικιακή κατηγορία: πρωτοβάθμιας, δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και ενηλίκων.  Επίσης, μπορείτε να συμμετάσχετε και με ομαδικά έργα, που θα αξιολογηθούν χωριστά.

Βγάλτε την ομορφιά που κρύβεται μέσα στην ασχήμια. Ξεδιπλώστε τη φαντασία σας, χρησιμοποιώντας κάθε είδους υλικό, που είναι προτιμότερο να το πάρετε από αντικείμενα που σας είναι άχρηστα. ΟΛΑ έχουν μία ακόμα χρήση. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΜΑΤΙΑΣ!

Περισσότερες λεπτομέρειες θα δοθούν σε επόμενες ανακοινώσεις. Περιμένουμε τα έργα, τις απόψεις και τις ιδέες σας στο mail της ιστοσελίδας μας: fb//Σ.Ε.Ο. ΤΟΠΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΙΣΤΙΑΙΑΣ ή ttistiaias@seo.gr