Σάββατο, 18 Μαρτίου 2017

Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ

Στην μεγαλύτερη έκθεση τουρισμού της Σουηδίας αλλά και μία από τις μεγαλύτερες και πιο δυναμικές της Σκανδιναβικής αγοράς, την Mediterranean Panorama που διοργανώνεται από την North Events στις 17-19 Μαρτίου 2017, συμμετέχει ο Δήμος Ιστιαίας-Αιδηψού με δικό του περίπτερο.

Στην μοναδική έκθεση τουρισμού στην Στοκχόλμη βρίσκεται η Δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού κα. Λίνα Ευσταθίου η Δημοτική Σύμβουλος Πρόεδρος του ΔΣ κα. Αγγελική Κούκουζα και η Γραματεας του Συλλόγου Ξενοδόχων Αιδηψού κα. Σίσσυ Σταραντζή, πλαισιωμένοι από τοπικά μουσικοχορευτικά συγκροτήματα.

Η Mediterranean Panorama έχει αναπτυχθεί σε χώρο 8.000 τ.μ. στο Εκθεσιακό Κέντρο της Στοκχόλμης  Stockholmsmässan,  ενσωματώνοντας την Grekland Panorama, την έκθεση αποκλειστικά για την Ελλάδα, η οποία ανέτρεψε τα εκθεσιακά δεδομένα στη Σουηδία και κατέγραψε μεγάλη επιτυχία τα τελευταία τρία χρόνια με περισσότερους από 11.000 επισκέπτες.

Η Mediterranean Panorama έχει ως κεντρικό πυλώνα την Ελλάδα, αλλά ταυτόχρονα προβάλλει δυναμικά σειρά όλων των τουριστικών προορισμών της Μεσογείου, μεταξύ των οποίων έχουν ήδη βεβαιώσει το ενδιαφέρον τους η Κροατία, η Μάλτα, η Πορτογαλία, η Κύπρος, η Τυνησία, το Ισραήλ, η Ιταλία, η Αίγυπτος, το Μαρόκο, η Τυνησία, η Ιορδανία, το Μαυροβούνιο και η Τουρκία κ.α.

Σημαντικό στοιχείο είναι ότι η έκθεση υποστηρίζεται και πάλι δυναμικά από όλους τους μεγάλους Tour Operators της Σκανδιναβίας οι οποίοι θα συμμετέχουν με περίπτερα και πολλαπλές εκδηλώσεις και προσφορές για το κοινό: Apollo, TUI, VING, Airtours, Solresor, Jambo Tours - TEMA, και Detur.