Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Αξιότιμα μέλη,

      Καθώς το τελευταίο διάστημα παρατηρείται το φαινόμενο των οχλήσεων για δεύτερη φορά στα μέλη μας από εισπρακτικές εταιρίες, (το φαινόμενο ήταν σε έξαρση και στις αρχές Νοέμβρη),παρακαλούμε όπως μας προωθήσετε όποια email έχετε λάβει από οποιαδήποτε εταιρία στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο. Αν υπάρχουν και επιστολές που τυχόν έχετε λάβει ταχυδρομικώς,θα σας παρακαλούσαμε να τις σαρώσετε (scan) και να μας τις προωθήσετε.
     Όταν το Νοέμβριο τα μέλη μας ενοχλήθηκαν από διάφορες εταιρίες χρεώνοντας χρηματικά ποσά,το ΔΣ μας θεώρησε πρέπον να απευθυνθεί στο ανάλογο υπουργείο και υπουργό ψηφιακής πολιτικής-τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης. Ο κύριος υπουργός Νίκος Παπάς,ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα μας και μας δέχτηκε στο γραφείο του για περαιτέρω συζήτηση και ενημέρωση επί του θέματος. Πρωταρχική αίτηση μας ήταν η διευθέτηση της ΑΕΠΙ απ όπου και ξεκίνησε η συζήτησή μας.Την συνέχεια την γνωρίζετε με την εν λόγο ''εταιρία'' και νιώθουμε υπερήφανοι που ήμασταν το ''φιτίλι'' για ότι προέκυψε με την ΑΕΠΙ. Παρόλα αυτά όμως,τότε δεν είχαμε στα χέρια μας έγγραφα που να αποδεικνύουν ότι υπάρχουν δεκάδες άλλες παρόμοιες εταιρίες που ενοχλούν και σε κάποιες περιπτώσεις εκβιάζουν τα μέλη μας να καταθέσουν χρήματα σε τραπεζικούς λογαριασμούς.
     Σήμερα,ήρθαμε σε επαφή ξανά με το γραφείου του υπουργού και το ραντεβού μας ανανεώθηκε και καθορίστηκε για την ερχόμενη Τετάρτη. Ως τότε,παρακαλούμε θερμά,στείλτε μας ότι έχετε λάβει από αυτές τις εταιρίες είτε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο όπως προαναφέραμε είτε έχετε λάβει με ταχυδρομείο. Θα τα χρειαστούμε όλα για τη συνάντησή μας με τον υπουργό.

Ευχαριστούμε για το χρόνο σας,

Το ΔΣ,
Η Πρόεδρος,Όλγα Βογιατζή.