Παρασκευή, 21 Απριλίου 2017

Ο.Λ.Ν.Ε. ΜΕ ΑΡΩΜΑ …ΣΥΡΙΖΑ!

Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός για την νέα διοίκηση του ΟΛΝΕ (Οργανισμός Λιμένων Νομού Ευβοίας) ενώ, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, αναμένεται η σχετική υπουργική απόφαση να δημοσιευτεί στην εφημερίδα της κυβερνήσεως. Την ίδια στιγμή φήμες κάνουν λόγω επιλογής μόνο προσκείμενων στην συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ (κάτι το αναμενόμενο…).

Η «Ευβοϊκή Γνώμη» αποκαλύπτει πως είχαν κατατεθεί 32 αξιόλογες αιτήσεις για την θέση του προέδρου, με ανάλογα πτυχία και σχετική εμπειρία, αναφέροντας πως η συγκυβέρνηση ακολούθησε την πεπατημένη του διορισμού ημετέρων.

Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του οργανισμού (που διαδέχτηκε τα λιμενικά ταμεία) ορίζεται ο οικονομολόγος κ. Ανδρέας Παπανδρέου, υποψήφιος βουλευτής ΔΗΜΑΡ στις εκλογές του 2012 που πλέον έχει προσχωρήσει στο ΣΥΡΙΖΑ.

Μέλη του διοικητικού συμβουλίου ορίζονται οι, Νίκος Γουρνής (δημοτικός σύμβουλος Ερέτριας), Πέτρος Πασβατζίδης (μηχανικός), Ελένη Λεβέντη (μηχανικός), Γιάννης Μπάρμπας (εκπαιδευτικός) και Γιάννης Παπασωτηρίου (πρόεδρος σωματείου συντηρητών Ευβοίας).

Στο συμβούλιο παραμένει ο Γιώργος Πάνος ως εκπρόσωπος εργαζομένων και ο Νίκος Γεωργαλάς ως εκπρόσωπος του Επιμελητήριου Εύβοιας.

Το ένατο μέλος θα οριστεί τις επόμενες ημέρες και θα είναι από το σωματείο λιμενεργατών.