Τρίτη, 23 Μαΐου 2017

ΜΕ ΥΨΗΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Ο ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ Β. ΕΥΒΟΙΑΣ

Με τη συμμετοχή 148 αθλητών από ποδηλατικούς ομίλους Αθήνας, Χαλκίδας, Βόλου, Λαμίας, Άργους, Καλαμάτας, Πάρου κ.α. διεξήχθη την Κυριακή (21 Μαΐου 2017) ο Ποδηλατικός Γύρος Βόρειας Εύβοιας.

Η διοργάνωση των αγώνων έγινε από την Ποδηλατική Ένωση Παλαιμάχων Αθλητών (Π.Ε.Π.Α) και τελούσε υπό την αιγίδα του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού.

Την εκκίνηση του ποδηλατικού γύρου έκανε ο Αντιδήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού κ. Δημήτρης Αγγελόπουλος, στις 11 το πρωί της Κυριακής.

Οι ποδηλάτες διήνυσαν 120 χλμ. κάνοντας τη διαδρομή: Αιδηψός - Λίμνη - Στροφυλιά - Αγία Άννα - Πευκί - Ιστιαία και τερμάτισαν, μετά 4 ώρες περίπου, στη διασταύρωση του Αγίου επί της οδού Ιστιαίας-Αιδηψού.

Στις 16:30 στην Λουτρόπολη της Αιδηψού έγινε η τελετή απονομής κυπέλλων και μεταλλίων με την παρουσία της Δημάρχου Ιστιαίας-Αιδηψού κ. Λίνας Ευσταθίου και του Αντιδημάρχου Ωρεών κ. Κυριάκου Βογιατζή.

Κατά την τελετή η Π.Ε.Π.Α. απένειμε ευχαριστήρια πλακέτα στο Δήμο Ιστιαίας-Αιδηψού για την στήριξη της διοργάνωσης. Απένειμε  επίσης πλακέτες στην Αστυνομική Αρχή για τη βοήθειά της, καθώς και στο Cafe Αpollon που ήταν ο αθλοθέτης του ποδηλατικού γύρου.

O Δήμος Ιστιαίας - Αιδηψού θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά το ΕΚΑΒ που εθελοντικά συνόδευσε ολόκληρο τον αγώνα όπως επίσης και την ιατρό κυρία Κατερίνα Οικονόμου που εθελοντικά προσέφερε τις υπηρεσίες της για την άψογη και χωρίς προβλήματα διεξαγωγή του αγώνα.