Δευτέρα, 15 Μαΐου 2017

ΕΚΛΕΨΑΝ ΚΑΛΩΔΙΑ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ

Στόχος των “κυνηγών” του χαλκού αυτή την φορά έγιναν τα καλώδια που τροφοδοτούσαν το υδραγωγείο της Τοπικής Κοινότητας Ταξιάρχη, με αποτέλεσμα το χωριό να μείνει χωρίς νερό πέρα από τις υλικές ζημίες στις εγκαταστάσεις.

«Άγνωστοι έκοψαν κ πήραν τα καλώδια που τροφοδοτούν τις δεξαμενές του χωριού μας με νερό κ ένα μικρό μοτέρ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ πολύ για την υπομονή σας γιατί αν όλα πάνε καλά η ζημιά θα επισκευαστεί την Τρίτη που θα έρθουν τα καλώδια. Τα καλώδια είναι "χοντρά" "στριφτά" σύμφωνα με εκφράσεις του ηλεκτρολόγου και απαιτούν ειδική παραγγελία, γιa αυτό άλλωστε θα υπάρξει κ η καθυστέρηση αποκατάστασης της ζημιάς. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ για την κατανόηση κ την υπομονή όλων σας/μας!!!» έγραψε το μεσημέρι του Σαββάτου στην σελίδα της στο facebook η Πρόεδρος της Τ.Κ. Ταξιάρχη κα. Γεωργία Κωνσταντάγκα.

Τελικά η ζημιά αποκαταστάθηκε την επόμενη ημέρα, έπειτα από άμεσες ενέργειες της Προέδρου με καλώδια που προμηθεύτηκε από τοπικό κατάστημα. Να σημειωθεί πως πριν λίγες ημέρες άγνωστοι αφαίρεσαν μεταλλικές σχάρες από φρεάτια στο δρόμο πίσω από το Δημοτικό Σχολείο Ταξιάρχη.