Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2017

ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΙΑΙΑ

“Η δημιουργία ενός πλέγματος ασφαλείας γύρω από τους πελάτες αποτελεί το όραμα. Το να γινόμαστε κάθε μέρα καλύτεροι τόσο σε ταχύτητα όσο σε ποιότητα και βελτιστοποίηση στο κόστος αποτελεί την φιλοσοφία μου. Σε κάθε περίπτωση μέσω της πολυετής εμπειρίας αυτό που προέχει είναι η μεγαλύτερη δυνατή ωφέλεια του ασφαλισμένου και η εξυπηρέτηση των αναγκών του” 
Βασίλης Παπανδρέου

Με σύνθημα “προστάτεψε την υγεία και το μέλλον σου, είμαστε εδώ σήμερα για το δικό σου αύριο” το Ασφαλιστικό Γραφείο Παπανδρέου άνοιξε την πόρτα του στο κέντρο της Ιστιαίας, στην 25ης Μαρτίου, προσφέροντας “αξιοπιστία - ασφάλεια - ποιότητα” στην καλύτερη τιμή.

Ασφαλιστικά προϊόντα για οχήματα, κατοικίες, υγεία, επιχειρήσεις, συντάξεις, προσωπικές ανάγκες, πληρώματα πλοίων, τεχνικά έργα κτλ είναι μερικά από αυτά που θα βρείτε και θα ενημερωθείτε με μια επίσκεψη στο νέο γραφείο μας στην Ιστιαία, έναντι του Cafe Precious, με τηλέφωνο επικοινωνίας 2226056138.

Ασφαλιστικές υπηρεσίες για ιδιώτες (ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΑ / ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ / UNIT LINKED, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ, ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΖΩΗΣ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΥΡΙΑΣ & ΕΞΟΧΙΚΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ, ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ, ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΥΤΟΝΙΚΗΤΩΝ ΚΑΙ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ)...

...καθώς και επαγγελματίες (ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΣΤΟΛΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ, ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΒΛΑΒΩΝ, ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ, ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ, ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ, ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ, ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΛΟΙΩΝ ΚΑΙ ΣΚΑΦΩΝ, ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ, ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ).

Περισσότερες πληροφορίες: http://asfaleiespapandreou.gr/ ή με μια επίσκεψη στο γραφείο μας.