Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2017

Η UNESCO ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΝΗΣΩΝ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ & ΦΙΛΩΝ ΑΜΕΑ «ΑΓΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ» - ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΜΑΡΩΝΙΤΗΜπορεί οι έντονες βροχοπτώσεις του προηγούμενου σαββατοκύριακου να μην επέτρεψαν την πραγματοποίηση της φιλανθρωπικής εκδήλωσης του Συλλόγου Γονέων και Φίλων ΑμΕΑ «Άγιος Στυλιανός» σε συνεργασία με την Unesco Πειραιώς και Νήσων, αλλά αυτό δεν πτόησε τα στελέχη του συλλόγου που γνωρίζουν καλά να αντιμετωπίζουν μπόρες και καταιγίδες.

Η εκδήλωση του Σαββάτου 17 Ιουνίου στο προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Λουτρών Αιδηψού, για την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου, αναγκαστικά αναβλήθηκε. Έτσι, γονείς και καλεσμένοι βρέθηκαν το ίδιο βράδυ σε γνωστή οικογενειακή ταβέρνα στα Πλατάνια Αιδηψού, προσφέροντας με ξεχωριστή βραδιά διασκέδασης στα παιδιά με ειδικές ανάγκες με τις μοναδικές φωνές των καλλιτεχνών Μαρίνου Βουρδαμή και Νάντιας Ανθοπούλου.

Ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους ήταν, ο Πρόεδρος της Unesco Πειραιώς και Νήσων κ. Ιωάννης Μαρωνίτης συνοδευόμενος από την σύζυγο του, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Φίλων ΑμΕΑ «Άγιος Στυλιανός» κα. Βίκυ Δραπανιώτη, ο Χορευτικός Σύλλογος Λευκίμμης Κέρκυρας «Φαέθων», η Χορευτική Ομάδα Αιδηψού, το παιδικό τμήμα του Χορευτικού Συλλόγου Αιδηψού, καθώς και πολλοί γονείς - μέλη του συλλόγου. Το παρόν έδωσε και η δημοτική αρχή με την παρουσία της Δημάρχου Ιστιαίας Αιδηψού κας. Λίνας Ευσταθίου και του Αντιδημάρχου Δ.Ε. Αιδηψού κ. Δημητρίου Αγγελόπουλου. Η βραδιά έκλεισε με ανταλλαγή συμβολικών δώρων και πολύ χορό.

Το ΙΣΤΙΑΙΑ NEWS και το ΡΑΔΙΟ ΙΣΤΙΑΙΑ 100.4 ήταν εκεί από όπου και το φωτορεπορτάζ που ακολουθεί. Αποκλειστικές δηλώσεις για το έργο του ομίλου καθώς και την συνεργασία με τον «Άγιο Στυλιανό» μας παραχώρησε ο κ. Μαρωνίτης την επόμενη ημέρα. Ακούστε στο βίντεο…