Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2017

ΤΡΟΧΑΙΟ ΜΕ ΔΥΟ ΝΕΑΡΕΣ - ΤΙΣ ΕΝΤΟΠΙΣΕ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗ.Κ.Ε.Ι.Α.

Χθες Πέμπτη 27 Ιουλίου νεαρή οδηγός επιβατικού ΙΧ, με συνοδηγό την αδελφή της και κατεύθυνση από Ιστιαία προς Αρτεμίσιο, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου λίγο μετά την γέφυρα του ποταμού Ξηριά το οποίο εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα την πρόσκρουση στις προστατευτικές μπάρες και την κατάληξη σε χωράφι.

Παρά τους τραυματισμούς και το σοκ που υπέστησαν τα δύο κορίτσια, κατάφεραν να επικοινωνήσουν με την μητέρα τους όπου και άρχισε να τις αναζητά. Από το σημείο περνούσε με δίτροχο όχημα η Πρόεδρος της ΔΗΚΕΙΑ κα. Αγγελική Κούκουζα όπου και σταμάτησε για να προσφέρει βοήθεια.

Τελικά η κα. Κούκουζα και η ταραγμένη μητέρα κατάφεραν να εντοπίσουν το όχημα και τους επιβαίνοντες. Στο σημείο προσήλθε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Ιστιαίας, πυροσβεστικό της ΠΥ Ιστιαίας και περιπολικό του ΑΤ Ιστιαίας. Οδηγός και συνοδηγός διακομίστηκαν αρχικά στο ΚΥ Ιστιαίας και στην συνέχεια στο ΓΝ Χαλκίδας. Στις δύο νεαρές κοπέλες εντοπίστηκαν τραυματισμοί και δεν διατρέχουν σοβαρό κίνδυνο. Το όχημα υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές.