Κυριακή, 6 Αυγούστου 2017

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΙΣΤΙΑΙΑΣ - ΑΙΔΗΨΟΥ Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΟΥ ΣΥΚΟΥ

Για μία ακόμη φορά η Εταιρεία Ε & Δ ΚΟΝΤΟΣ Α.Ε καινοτομεί και συνεισφέρει δραστικά στην κοινή προσπάθεια της Τοπικής Κοινωνίας του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού για Ανάπτυξη.

Αυτόν ακριβώς τον σκοπό είχε η διοργάνωση της Ημερίδας για την καλλιέργεια αποξηραμένου σύκου, που διεξήχθη με επιτυχία στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Λυκείου Ιστιαίας το πρωί της Παρασκευής (4/8/2017).

Την έναρξη της Ημερίδας κήρυξε ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βασίλης Κόκκαλης, ενώ μεταξύ των ομιλητών ήταν και ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Νικόλαος Μαυραγάνης, ο οποίος ανακοίνωσε μέτρα υπέρ των αγροτών και των αγροτικών επιχειρήσεων. Μεγάλο ενδιαφέρον επίσης είχαν τα θέματα που αναπτύχθηκαν από τον Διευθυντή αγροτικών επιχειρήσεων αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής κ. Ελευθέριο Κουτσουμπλή, τον Γεωπόνο κ. Βασίλειο Μπουρνάκα και τον Χημικό κ. Ευάγγελο Κόντο.

Χαιρετισμό απηύθυνε η Δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού κ. Λίνα Ευσταθίου, η οποία δεν παρέλειψε να εξάρει την τεράστια προσφορά της εταιρείας Ε & Δ ΚΟΝΤΟΣ Α.Ε στην καταβαλλόμενη προσπάθεια για την ανάπτυξη του τόπου μας και την αξιοποίηση ενός τόσο σημαντικού τοπικού μας προϊόντος, όπως είναι το Αποξηραμένο Σύκο.