Κυριακή, 6 Αυγούστου 2017

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΟΥΛΗΣ ΣΤΗ ΝΗΣΙΩΤΙΣΣΑ

Ο  «Εκπολιτιστικός Σύλλογος ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ», στο πλαίσιο του ΦΕΣΤΙΒΑΛ Πολιτισμού Νέου Πύργου 2017 "ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ", φιλοξενεί τον Γιάννη Χαρούλη για μια μεγάλη συναυλία στη παραλία Νησιώτισσας του Νέου Πύργου, στη Βόρεια Εύβοια.

Την Τετάρτη 16 Αυγούστου ο Γιάννης Χαρούλης, μετά από ένα δημιουργικό χειμώνα και την επιτυχημένη ευρωπαϊκή του περιοδεία, συνεχίζει το ταξίδι του σε όλη την Ελλάδα.
Το φετινό καλοκαίρι θα βρεθεί στη Νησιώτισσα του Νέου Πύργου με μια μεγάλη γιορτή. Ένα ταξίδι με μουσικές, μελωδίες, νότες, εικόνες και συναισθήματα.
Αυθεντικός, απλός, παραδοσιακός αλλά συγχρόνως εξωστρεφής και μεταδοτικός. Από τους καλλιτέχνες που παθιάζεσαι να ακούς και να βλέπεις, μας προσκαλεί και αυτό το καλοκαίρι με τραγούδια που έχουμε αγαπήσει, να μας ξυπνήσει μνήμες, να μας συγκινήσει με το λαούτο και τη χαρακτηριστική φωνή και παρουσία του, να μας ταξιδέψει το μυαλό και τη ψυχή. Πάντα παρέα με μια εξαιρετική ομάδα!
Πάντα με γιορτινή διάθεση, με αφοπλιστική απλότητα, με ειλικρίνεια!

Μαζί του οι μουσικοί:  Λευτέρης Ανδριώτης/ Λύρα  - Μιχάλης Καλκάνης/ Κοντραμπάσο - Βασίλης Μπαχαρίδης/ Κρουστά - Κωνσταντής Πιστιόλης/ Πνευστά - Θανάσης Τζίνγκοβιτς/ Ηλεκτρική Κιθάρα - Πάνος Τόλιος/ Κρουστά – Mark Nieuwenhuis/ Τρομπέτα
Τεχνικοί: Παναγιώτης Ριζόπουλος- Νίκος Κωνσταντάκης / Σχεδιασμός Ήχου
Μαρία Βενετάκη/ Σχεδιασμός Φωτισμού


Τιμή εισιτηρίων: 11 ευρώ προπώληση και 13 ευρώ γενική είσοδος
Ώρα έναρξης: 21.30
Οι Πόρτες ανοίγουν: 20:30