Σάββατο, 19 Αυγούστου 2017

Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ MYSTIK ΤΗΣ

Η ομορφιά και η περιποίηση έχουν το δικό τους μυστικό, ένα κομψό και μοναδικό beauty men and women club στο κέντρο της Iστιαίας, που περιμένει να σας ξεκουράσει και να σας περιποιηθεί από την κορυφή ως τα νύχια. Αντρικές και γυναικείες κομμώσεις, μανικιούρ και πεντικιούρ, αποτρίχωση προσώπου και σώματος, μασάζ χαλαρωτικό και αποτοξινωτικό, περιποίηση προσώπου, είναι μερικές από τις υπηρεσίες που προσφέρει το 4 You Mystik Spa Istiaia.

“Ένας χώρος που σφραγίζεται με το προσωπικο μας στυλ, φιλόξενος, με παγκοσμίου φήμης προϊόντα ομορφιάς και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Ο χώρος ομορφιάς με το όνομα MystikSpa δημιουργήθηκε συλλεγοντας εμπειρίες από διαφορετικούς χώρους φροντίδας και περιποίησης, ξεχωρίσαμε αυτά που μας άρεσαν και ανταποκρινονταν στις συγχρονες απαιτησεις και ετσι φτιαξαμε ένα χώρο για εμάς, τις φίλες μας αλλά κ τους φίλους μας, γι’ αυτούς που ήδη γνωρίζουμε αλλά και γι’ αυτούς που θα γνωρίσουμε. Χώρος ζεστός , που προσφέρει το αίσθημα της οικειότητας κ της ηρεμιας. Κάπου που θέλεις να ξαναπάς!”

“Κύριο μέλημα μας είναι η διαφύλαξη της δίκης του υγείας και των πελατών του. Γι’ αυτό επιβάλλεται να τηρεί τους κανόνες υγιεινής στους χώρους του εργαστηρίου, στον εξοπλισμό, στα εργαλεία και τα προϊόντα που χρησιμοποιεί. Η ιδιαίτερη προσέγγιση μας στην υγιεινή αφορά: την υγιεινή του χώρου, την υγιεινή των εργαλείων και των εξαρτημάτων, την υγιεινή του προσωπικου.”

Μπορείτε να χαλαρώστε στο χώρο αναμονής του 4 You Mystik Spa, όπου θα βρείτε ενδιαφέροντα περιοδικά γύρω από τις παροχές του όσο απολαμβάνετε το ρόφημα της επιλογής σας. Παρέχεται δωρεάν σύνδεση στο διαδίκτυο, ενώ ακριβώς πίσω από το κατάστημά υπάρχει ιδιωτικός χώρος στάθμευσης για την εξυπηρέτηση των πελατών καθώς και ειδικός σκιερός χώρος φιλοξενίας κατοικιδίων.

4 You Mystik Spa, 8ης Μαΐου πλατεία Ιστιαίας (δίπλα στη Δωδώνη). Λία Βασιλείου, τηλέφωνο για ραντεβού: 2226300444. Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του 4 You Mystik Spa: http://www.mystikspa.gr/

Ξεναγηθείτε στον εσωτερικό χώρο του 4 You Mystik Spa μέσα από τις φωτογραφίες που ακολουθούν...