Κυριακή, 1 Οκτωβρίου 2017

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ “1th Edipsos Multisport Wellness Festival”

Προσωπικότητες από τον πολιτικό και καλλιτεχνικό χώρο, ο ευρωβουλευτής Θοδωρής Ζαγοράκης, η ηθοποιός Πέγκυ Σταθακοπούλου, οι βουλευτές Ευβοίας ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Πρατσόλης και Ζωή Λιβανίου, ο βουλευτής Εύβοιας ΝΔ Σίμος Κεδίκογλου, ο πρόεδρος του ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων Ιωάννης Μαρωνίτης, ο πρόεδρος του ΟΛΝΕ Ανδρέας Παπανδρέου, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι και μέλη συλλόγων και φορέων, έδωσαν το παρόν στα εγκαίνια του 1th Edipsos Multisport Wellness Festival το βροχερό βράδυ της Παρασκευής 29 Σεπτεμβρίου στην αίθουσα του Cafe Apollon, στα Λουτρά Αιδηψού.

Χαιρετισμό απεύθυνε η Δήμαρχος Λίνα Ευσταθίου και η εκπρόσωπος της συνδιοργανώτριας ATP training Χαρούλα Λέντζου τονίζοντας την σημασία για την Αιδηψό και την προβολή της λουτρόπολης του πολυαθλητικού φεστιβάλ ευεξίας, ευχαριστώντας τους χορηγούς που το στήριξαν.

Την εκδήλωση, που για πρώτη φορά διοργανώνεται στην Ελλάδα και συνδυάζει ιδανικά τον αθλητισμό, την ευεξία και τον πολιτισμό, διοργάνωσε ο Δήμος Ιστιαίας Αιδηψού υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αθλητισμού, της Πρεσβείας της Τσεχίας, της UNESCO Πειραιώς και Νήσων και του ΕΟΤ.

Το ΙΣΤΙΑΙΑ NEWS και ΙΣΤΙΑΙΑ LIVE ήταν εκεί από όπου και το βίντεο με τον χαιρετισμό της κ. Λίνας Ευσταθίου και το πλούσιο φωτορεπορτάζ που ακολουθεί....

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1058335060968569.1073741888.497837230351691&type=1&l=f24301c5c7