Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου 2017

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΝΟ.Δ.Ε.
Συνεδρίαση ενημερωτικού χαρακτήρα πραγματοποίησε η Δημοτική Τοπική Οργάνωση (ΔΗΜ.Τ.Ο.) ΝΔ Ιστιαίας Αιδηψού, το βράδυ της Τετάρτης 18 Οκτωβρίου στα γραφεία της στην Ιστιαία, παρουσία του Προέδρου της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής (ΝΟ.Δ.Ε.) ΝΔ Ευβοίας κ. Πέτρου Ποδάρα.

Οι τελευταίες πολιτικές εξελίξεις, οι προσεχείς εκλογές στο Επιμελητήριο Εύβοιας, οι ερχόμενες εκλογές στην αυτοδιοίκηση και η πρόσφατη επίσκεψη του Άδωνη Γεωργιάδη στη Χαλκίδα, ήταν μερικά από τα θέματα που συζητήθηκαν με την ενεργή συμμετοχή της Προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο. κας Αναστασίας Σίδερη και των παρευρισκόμενων μελών.

“Όλοι είμαστε εθελοντές... Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για επιτυχημένες εκλογές... Να εξασφαλίσει ο καθένας μας καλές εκλογές στην περιοχή του... Φτιάχτηκε ένα ηλεκτρονικό σύστημα για τα μέλη της ΝΔ, που πρόσβαση σε αυτό θα έχει μόνο η Πρόεδρος... Στις επιμελητηριακές εκλογές οφείλουμε να στηρίξουμε ανθρώπους που πρεσβεύουν τις αξίες και αρχές της παράταξης... Θα ήταν μεγάλη επιτυχία αν εκλεγεί νεοδημοκράτης δήμαρχος στις δημοτικές εκλογές...” τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Ποδάρας.