Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2017

ΝΑΥΠΗΓΕΙΟ ΣΤΟ ΜΑΝΤΟΥΔΙ - ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Καρποφόρησαν οι ενέργειες και οι επερωτήσεις του Βουλευτή Ευβοίας και Τομεάρχη Ναυτιλίας και Αιγαίου ΝΔ, Σίμου Κεδίκογλου, σχετικά με την αδειοδότηση του ναυπηγείου της εταιρείας ΛΑΜΔΑ ΝΑΥΣ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ Α.Ε. που βρίσκεται στην θέση Κυμάσι του όμορου Δήμου Λίμνης - Μαντουδίου - Αγίας Άννας.

Σύμφωνα με πρώτες πληροφορίες, άμεση θα είναι η αναβάθμιση του ναυπηγείου προκειμένου να κατασκευάζονται εξολοκλήρου τα σκάφη εκεί και όχι τμήματα τους όπως γινόταν μέχρι τώρα. Αυτό θα δημιουργήσει δεκάδες θέσεις εργασίας για τους βορειοευβοιώτες.

“Με τους εργαζόμενους στο ναυπηγείο Μαντουδίου, αφού λύσαμε το πρόβλημα αδειοδότησης. Η μεγαλύτερη χαρά είναι να ανοίγουν δουλειές στον τόπο μας” έγραψε ο Σίμος Κεδίκογλου, το βράδυ της Παρασκευής στο προσωπικό του προφίλ στο Twiter, έχοντας δίπλα του τον ιδιοκτήτη του ναυπηγείου Μανώλη Λειβαδάρα.

Εκεί ήταν και ο Δημοτικός Σύμβουλος Νίκος Τσελίκας, πρώτη επιλογή του Σίμου για την στελέχωση του πολιτικού του γραφείου στην Ιστιαία, προτείνοντας καθημερινό διαδημοτικό δρομολόγιο με λεωφορείο για την μεταφορά του προσωπικού, κάτι που βρήκε απόλυτα σύμφωνο τον ιδιοκτήτη του ναυπηγείου.