Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2017

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΙΑΙΑ

Πριν αποφασιστεί, τουλάχιστον επίσημα (δείτε ΕΔΩ), η τοποθέτηση παγοδρόμιου και καρουζέλ στην κεντρική πλατεία της Ιστιαίας, μέρος επιχειρηματιών εκφράζει στο ΙΣΤΙΑΙΑ NEWS τις αντιθέσεις του.

Ιδιοκτήτες παρακείμενων καφετεριών κάνουν λόγο πως η κίνηση αυτή ωφελεί οικονομικά μόνο συγκεκριμένα κεντρικά καταστήματα συναδέλφων που διαθέτουν χώρο στην πλατεία της πόλης.

Μάλιστα κάνουν την δική τους αντιπρόταση προς την Δημοτική Αρχή, το παγοδρόμιο και καρουζέλ να τοποθετηθούν στον δημοτικό χώρο του παζαριού με την εκεί δημιουργία χριστουγεννιάτικου χωριού.

«Πρέπει να υπάρχει ισότητα από την πλευρά του δήμου προς τους δημότες, χωρίς εξαιρέσεις. Τα τέλη που πληρώνουμε όλοι μας είναι ανταποδοτικά και πρέπει να έχουν ανταπόδοση προς όλους μας. Θα ήταν καλύτερη για όλους η δημιουργία χριστουγεννιάτικου χωριού και η τοποθέτηση του παγοδρόμιου στον χώρο της λαϊκής αγοράς, σε συνδυασμό με χριστουγεννιάτικα σπιτάκια που θα μισθώνουν επιχειρηματίες της περιοχής, ώστε να έχει έσοδα και το ταμείο του Δήμου» τονίζουν οι καταστηματάρχες.