Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου 2017

ΣΥΝΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΩΡΕΩΝ,ΤΟ ΕΕΕΕΚ ΚΑΜΑΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΤΟΥ Ν.ΠΥΡΓΟΥ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ατόμων  με Αναπηρία (3 του Δεκέμβρη), τρία σχολεία: το Δημοτικό  Σχολείο Ωρεών, το ΕΕΕΕΚ  Καμαρίων και το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Ν. Πύργου πραγματοποίησαν συνάντηση στο τρίτο σχολείο, όπου συμμετείχαν σε πρόγραμμα συνεκπαίδευσης. 

Το Δημοτικό Σχολείο Ωρεών, με την ΣΤ΄τάξη που συνόδευαν η δασκάλα της τάξης, Λουτσοστάθη Ασημίνα και η Δ/ντρια Τσελίκα  Χριστούλα, το ΕΕΕΕΚ Καμαρίων με τον Δ/ντή  Δαυίδ  Κωνσταντινάκη και το διδακτικό προσωπικό, καθώς και η  Δ/ντρια  Γιαννούλα  Γιαννακοπούλου με το προσωπικό  πραγματοποίησαν δράση - εκδήλωση που περιελάμβανε τα εξής: προβολή βίντεο για την διαφορετικότητα  και παρουσίαση - προβολή του αθλήματος «μπότσε» των Παραολυμπιακών  αγώνων, από το γυμναστή  κ. Στέλιο  Τσάπατο, υλοποίηση του αθλήματος στην αυλή του Σχολείου καθώς  και άλλα παιχνίδια, απονομή « διπλωμάτων συμμετοχής»  στα αθλήματα.

Η  Δ/ ντρια του Ειδικού Δημοτικού και το προσωπικό  πρόσφεραν σε όλους τους μαθητές γλυκά και χυμούς και οι μαθητές του Δημ. Σχ., Ωρεών, έδωσαν στους μαθητές των δύο σχολείων δωράκια με ευχές για «καλές γιορτές» καθώς και ευχετήριες κάρτες που οι ίδιοι είχαν φτιάξει.

Οι μαθητές  έμειναν ενθουσιασμένοι με τη συνάντηση αυτή και έδωσαν ραντεβού στο ΕΕΕΕΚ Καμαρίων  για μια άλλη δράση συνεκπαίδευσης.

Η Δ/ντρια του Σχολείου
Τσελίκα   Χριστούλα