Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2017

ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΧΑΡΑΣ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ ΣΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΩΝ ΓΟΥΒΩΝ

Μέσα σε ατμόσφαιρα χαράς και αισιοδοξίας και με την παρουσία πολλών επίσημων παραγόντων της πολιτικής και του αθλητισμού, τελέστηκαν χθες το μεσημέρι (15/12/2017) τα εγκαίνια του γηπέδου των Γουβών, που παραδόθηκε στους Δημότες, πλήρως ανακαινισμένο και εξοπλισμένο με χλοοτάπητα.

Τα εγκαίνια έγιναν παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού κ. Γιώργου Βασιλειάδη, καθώς επίσης και των Βουλευτών Ευβοίας κ.κ. Ζωής Λιβανίου και Σίμου Κεδίκογλου. Παρών ήταν επίσης και ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Ε. κ. Γιάννης Παπακωνσταντίνου.

Στον χαιρετισμό της η Δήμαρχος Ιστιαίας-Αιδηψού κ. Λίνα Ευσταθίου μετέφερε την ευτυχία της Δημοτικής Αρχής για την σταδιακή υλοποίηση των προγραμματισμένων έργων του Δήμου, παρά τις γνωστές αντιξοότητες της εποχής μας. Εξέφρασε παράλληλα τη συγκίνησή της για τη συγκυρία των εγκαινίων ενός έργου που έγινε στη γενέτειρά της, τις Γούβες.

Αισιόδοξα μηνύματα εμπεριείχε τόσο ο χαιρετισμός, όσο και οι Δηλώσεις του Υφυπουργού Αθλητισμού, που προανήγγειλε την ολοκλήρωση και άλλων εν εξελίξει αθλητικών έργων στην περιοχή του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού.

Η όμορφη εκδήλωση των εγκαινίων έκλεισε με ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Γουβών και Βορείου Ευβοίας.