Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2017

«ΣΤΕΝΕΣ ΕΠΑΦΕΣ» ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ - ΕΚΔΟΤΩΝ - ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ

Αν και πάντα υπήρχαν και θα υπάρχουν σχέσεις μεταξύ ανθρώπων της πολιτικής και ανθρώπων της ενημέρωσης, αίσθηση προκαλεί η επιλογή βουλευτή του νομού να συνοδεύσει επίσημο δελτίο τύπου, αναφερόμενο σε επίσημη εκδήλωση του δήμου, με φωτογραφίες που απεικονίζουν την βουλευτή και δημοσιογράφο να ποζάρουν χαμογελαστοί στον φακό.

Το δελτίο τύπου της Βουλευτή Ευβοίας Ζωής Λιβανίου, αναφορικά στα εγκαίνια ποδοσφαιρικού γηπέδου στις Γούβες και τις συναντήσεις που είχε στο Δήμο Ιστιαίας Αιδηψού, πλαισιώνουν δύο φωτογραφίες της βουλευτού, μία στον αγωνιστικό χώρο και μία στις εξέδρες θεατών, έχοντας στο πλευρό της εκδότρια τοπικής «ηλεκτρονικής εφημερίδας».

Το πλήρες κείμενο του δελτίου τύπου με τίτλο «Η Ζωή Λιβανίου στα εγκαίνια δημοτικού γηπέδου στην Ιστιαία» έχει ως εξής:
Λιβανίου Ζωή
Βουλευτής Εύβοιας ΣΥΡΙΖΑ
Μεσσαπίων 4, Χαλκίδα, 2221024886
Σέκερη 1, Αθήνα, 2103648205
fax 2103675617
email z.livaniou@parliament.gr

Χαλκίδα, 15 Δεκεμβρίου 2017

Η Ζωή Λιβανίου στα εγκαίνια δημοτικού γηπέδου στην Ιστιαία

Η Βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Λιβανίου, συμμετείχε στον εγκαινιασμό από τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, του ποδοσφαιρικού γηπέδου στις Γούβες στην Ιστιαία. Στον σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε συνεχάρη τον αρμόδιο Υπουργό και τους εκπροσώπους του Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού για την συνεργασία τους στην δημιουργία νέων αθλητικών υποδομών στη Βόρεια Εύβοια και εξέφρασε την ικανοποίησή της για την δρομολόγηση και σε σύντομο χρονικό διάστημα δημιουργία και των νέων γηπέδων για το οποία δημόσια δεσμεύτηκε ο κύριος Βασιλειάδης. 
Δεν παρέλειψε για μια ακόμη φορά να αναφερθεί στο διαχρονικό πρόβλημα της Εύβοιας, το οδικό δίκτυο, ενώ στη συνέχεια παρακολούθησε και τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Δήμου. Μαζί με τον Υπουργό και τη Δήμαρχο Ιστιαίας – Αιδηψού, Ελένη Ευσταθίου – Σπανού, επισκέφτηκαν και το υπό κατασκευή γήπεδο των Ωρεών όπου έχουν ξεκινήσει οι εργασίες, ενώ παρουσιάστηκαν και με περισσότερες λεπτομέρειες οι γενικότερες επενδύσεις σε αθλητικές υποδομές που πρόκειται να γίνουν στο Δήμο.  
Ακολούθησε συνάντηση της Ζωής Λιβανίου με την δημοτική σύμβουλο, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ο Δήμος είσαι ΕΣΥ», Νατάσα Φούρναρη με την οποία συζήτησαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Ιστιαίας – Αιδηψού και οι κάτοικοι της Βόρειας Εύβοιας.  Η Βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ στη συνέχεια μαζί με την κυρία Φούρναρη συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Εύβοιας, Γιάννη Παπακωνσταντίνου, τον ΓΓ της ΕΠΣΕ, Γιώργο Πίσχινα, τον Αντιπρόεδρο υπεύθυνο για την Βόρεια Εύβοια, Γιώργο Αλαφάκη,  το μέλος του ΔΣ της ΕΠΣΕ, Νικόλαο Δαφνή και τον προπονητή των Μικτών Ομάδων Εύβοιας, Αθανάσιο Γουρνά με τους οποίους συζήτησε τόσο τα ζητήματα που απασχολούν την Ένωση όσο και γενικότερα ζητήματα της πολιτικής και κοινωνικής επικαιρότητας. 
Τέλος η Ζωή Λιβανίου πραγματοποίησε μια σύντομη περιοδεία στην Ιστιαία. Οι κάτοικοι με τους οποίους συνομίλησε εξέφρασαν την ικανοποίησή τους κυρίως για την απόδοση για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά κοινωνικού μερίσματος στους πολίτες , το οποίο πλέον το δικαιούνται περισσότεροι και το οποίο θα στηρίξει όπως και πέρυσι σημαντικά την τοπική οικονομία.