Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου 2017

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΒΡΥΝΙΩΤΗ «VRINIOTIS WINERY»

Μία ξεχωριστή εμπειρία γεύσεων και αρωμάτων έζησαν οι κύριοι, Νίκος Τσελίκας (δημοτικός σύμβουλος Ιστιαίας Αιδηψού - επικεφαλής του συνδυασμού “Δημιουργία”), Εμμανουήλ Λειβαδάρας (επιχειρηματίας ναυπηγείων “Lamda Nafs Shipyards SA”) και Βασίλης Στάμου (πρόεδρος ΝΟΔΕ Μαντουδίου - Λίμνης - Αγίας Άννας) κατά την πρόσφατη επίσκεψη τους στο οινοποιείο VRINIOTIS WINERY, στον γραφικό ορεινό οικισμό των Γιάλτρων Αιδηψού.

Οι τρεις άντρες ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του επισκέψιμου οινοποιείου και ενημερώθηκαν για τα στάδια παραγωγής του κρασιού, από τον τρύγο και το πάτημα έως την ζύμωση στις σύγχρονες δεξαμενές και την ωρίμανση στα δρύινα βαρέλια, από τον ιδιοκτήτη του οινοποιείου κ. Κωνσταντίνο Βρυνιώτη.

Παράλληλα, είχαν την ευκαιρία να αναπτύξουν μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συζήτηση και να ανταλλάξουν απόψεις, με κύριο θέμα την επιχειρηματικότητα στην ευρύτερη περιοχή και τα οφέλη της.

Η φιλική συνάντηση έκλεισε με γευσιγνωσία των πολυβραβευμένων σε εσωτερικό και εξωτερικό κρασιών ΙΑΜΑ και ΜΕΘΕΑ, ξεχωρίζοντας την μοναδική βορειοευβοιώτικη ποικιλία «βραδιανό» που αναβίωσε το οινοποιείο Βρυνιώτη στους ιδιόκτητους αμπελώνες του.

Το ΙΣΤΙΑΙΑ NEWS (ευχαριστούμε θερμά τον κ. Βρυνιώτη για την ξενάγηση και την γευσιγνωσία) ήταν εκεί από όπου το φωτορεπορτάζ που ακολουθεί…