Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2018

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Την καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας του πραγματοποίησε ο κατά γενική ομολογία δραστήριος Σύλλογος Κοινωνικής Αλληλεγγύης Πρόνοιας Ανάπτυξης (ΣΚΑΠΑ), το μεσημέρι της Κυριακής 28 Ιανουαρίου 2018, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Κυνηγετικού Συλλόγου Ιστιαίας.

Την πίτα ευλόγησε ο π. Ιωάννης Θάνος τονίζοντας πως “από το έργο του συλλόγου έχουν ευεργετηθεί πολλοί πολίτες και αναξιοπαθούντες άνθρωποι αλλά και το Κέντρο Υγείας Ιστιαίας” δίνοντας συγχαρητήρια στον Πρόεδρο ΣΚΑΠΑ Αλέξανδρο Τατάκη για την δράση του.

“Μακάρι οι δράσεις του συλλόγου να αποτελέσουν παράδειγμα και για άλλους” ανάφερε η Δήμαρχος Ιστιαίας Αιδηψού Λίνα Ευσταθίου, ευχόμενη καλή χρονιά σε όλους.

“Θα περίμενα σήμερα η αίθουσα να είναι γεμάτη, δυστυχώς ο κόσμος δεν ανταποκρίνεται” είπε μεταξύ άλλων ο κ. Τατάκης, ευχαριστώντας τους παρευρισκόμενους.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο Πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Κυριάκος Βογιατζής και οι πρώην δημοτικοί σύμβουλοι Ευστάθιος Βενετής και Ιωάννης Αναστασίου που συνεχίζουν να προσφέρουν εθελοντική εργασία στο Κοινωνικό Κατάστημα. Επίσης, ο Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Εμμανουήλ Χριστοφάκης και ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Βασίλειος Δημόπουλος.

Δείτε το φωτορεπορτάζ που ακολουθεί....