Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2018

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΙΣΤΙΑΙΑ ΚΑΙ ΑΙΔΗΨΟ
Η διοργάνωση των φετινών καρναβαλικών εκδηλώσεων από τοπικούς συλλόγους, με την υποστήριξη του Δήμου, ήταν το θέμα συζήτησης στην συγκέντρωση μελών διοικητικών συμβουλίων τοπικών συλλόγων και εθελοντών πολιτών, το μεσημέρι της Δευτέρας 15 Ιανουαρίου 2018 στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, έπειτα από πρόσκληση της Δημάρχου Λίνας Ευσταθίου.

Δύο θα είναι τα βασικά καρναβάλια, στην Ιστιαία που διοργανώνει ο Εμπορικός Επαγγελματικός Σύλλογος Ιστιαίας και στην Αιδηψό που διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων Γυμνασίου Λ. Αιδηψού. Και στα δύο θα συμμετέχουν τοπικές κοινότητες και σύλλογοι της περιοχής.

“Ο δήμος θα είναι αρωγός στις καρναβαλικές εκδηλώσεις και θα βοηθήσει όσο μπορεί” ανάφερε, μεταξύ άλλων, η κα. Ευσταθίου κατά την τοποθέτηση της. Οι καρναβαλικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, καρναβάλι θα διοργανώσει και στο Πευκί ο Εμπορικός Επαγγελματικός Σύλλογος Πευκίου Αρτεμισίου “Ιππέας”. Επίσης, μικρότερες καρναβαλικές εκδηλώσεις θα γίνουν και σε άλλες δημοτικές ενότητες και τοπικές κοινότητες.

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ....