Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2018

ΠΟΙΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΘΑ ΤΗΣ ΑΦΙΕΡΩΣΟΥΝ ;“Χριστούγεννα μαζί με τον δικό μας τρόπο” είχε τίτλο η άτυπη εκδήλωση που διοργάνωσε μικρή ομάδα αιδηψιωτών, το βράδυ της παραμονής της πρωτοχρονιάς στο δημοτικό πάρκο Λ. Αιδηψού, έπειτα από πρόσκληση που κοινοποιήθηκε σε προφίλ χρηστών ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης.

Το λαϊκό άσμα του Αλέκου Ζαζόπουλου “στην υγειά της αχάριστης” ήταν αυτό που αφιέρωσαν στην Δήμαρχο, δημοσιεύοντας το σε ένα προκλητικό βίντεο (όπου μεταξύ άλλων διακρίνεται με το ποτήρι στο χέρι η πρώην αντιδήμαρχος ΔΕ Αιδηψού και πρώην πρόεδρος της ΔΗΚΕΙΑ, νυν ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος) με ειρωνική λεζάντα “Χριστούγεννα μαζί με το δικό μας ξεχωριστό τρόπο στο πάρκο... Καλή χρονιά σε όλους... Στην υγειά της αχάριστης λοιπόν χα χα χα!!!” δίνοντας την αίσθηση ότι η εκδήλωση μόνο για την διασκέδαση των παρευρισκόμενων δεν έγινε, πέρα του ότι οι διοργανωτές της “την έκαναν” νωρίς για πρωτοχρονιά στα σπίτια τους.

Υπήρξε αίτημα - απόφαση παραχώρησης του δημοτικού πάρκου; Υπήρξε αίτημα - απόφαση για ηλεκτροδότηση από δημοτική παροχή ηλεκτρικού ρεύματος για ηχητικά, φωτορυθμικά, προβολείς κτλ; Αν όχι, όπως πληροφορηθήκαμε, τότε μιλάμε για κολάσιμες πράξεις που επισύρουν κυρώσεις.

Πράξεις που πρέπει να λάβει υπόψιν η δημοτική αρχή και ο Αντιδήμαρχος Αιδηψού και να πράξουν τα δέοντα. Πράξεις που όσοι πρόσφατα “σφάζονταν” στο δημοτικό συμβούλιο για το παγοδρόμιο Ιστιαίας και την ηλεκτροδότηση του, οφείλουν να φέρουν ως θέμα στο σώμα.

Αυτοί που τότε έδωσαν το πρόσταγμα κάνοντας αφιερώσεις στα μικρόφωνα της εκδήλωσης, τώρα ζητούν 500 ευρώ από την δημοτική αρχή σε ραδιοφωνικά μικρόφωνα και συνδρομή υλικών στα μικρόφωνα του δημοτικού συμβουλίου.

Μένει να δούμε ποιο τραγούδι θα αφιερώσουν στην Δήμαρχο στο καρναβάλι...