Τρίτη, 6 Φεβρουαρίου 2018

ΝΕΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ Γ’ ΟΠΚΕ - ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΙΑΙΑ

Από αστυνομικούς της Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. Β. Ευβοίας (Ιστιαίας) και παρά τα γνωστά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα, συνελήφθησαν σε ευρύτερη περιοχή της Ιστιαίας δύο ημεδαποί για κατοχή ναρκωτικών και λοιπών νομοθετικών παραβάσεων. Κατασχέθηκαν ηρωίνη, αδασμολόγητος καπνός, μαχαίρι και ναρκωτικά δισκία. Συμφωνά με πληροφορίες, ο Εισαγγελέας τους παρέπεμψε στον Ανακριτή για εμπορία...

Το επίσημο δελτίο τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Στερεάς, αναφέρει:

Από αστυνομικούς της Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας Ευβοίας, συνελήφθησαν χθες (05-02-2018) το μεσημέρι σε ευρύτερη περιοχή της Ιστιαίας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 51 & 47 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για κατοχή ναρκωτικών.

Επιπλέον, ο 51χρονος κατηγορείται για παραβάσεις νομοθεσίας περί όπλων και του τελωνειακού κώδικα.

Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 51χρονου, στο οποίο επέβαινε και ο 47χρονος, βρέθηκαν εντός του οχήματος και κατασχέθηκαν:

ένα εργαλείο (πιστόλι σιλικόνης), στο οποίο εντοπίστηκαν (30) συσκευασίες (φιξάκια) ηρωίνης, συνολικού μεικτού βάρους (10,50) γραμμαρίων, δύο κομμάτια ηρωίνης (σε μορφή βράχου), καθαρού βάρους (1,18) γραμμαρίων, πτυσσόμενο μαχαίρι (στιλέτο), συνολικού μήκους (19) εκατοστών και
ποσότητα αδασμολόγητου καπνού, βάρους (31,5) γραμμαρίων.

Επίσης από τον 47χρονο, κατασχέθηκαν οκτώ (8) δισκία φαρμακευτικού σκευάσματος, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή.

Την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ιστιαίας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.