Παρασκευή, 2 Φεβρουαρίου 2018

ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΩΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΙΣΤΙΑΙΑΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΥΒΟΪΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

Άκαρπες κατέληξαν οι προσπάθειες ανασυγκρότησης του Τοπικού Τμήματος Ιστιαίας της Εταιρείας Ευβοϊκών Σπουδών, από μέλος του, σύμφωνα με επιστολή του Προέδρου της ΕΕΣ κ. Χαράλαμπου Φαράντου προς τον Πρόεδρο του ΤΤ Ιστιαίας κ. Αλέξανδρο Καλέμη.

Ο Πρόεδρος της ΕΕΣ, με έδρα Χαρίλαου Τρικούπη 60 Αθήνα, στην επιστολή του (με αριθμό πρωτοκόλλου 7-26/1/2018) αναφέρει πως το ΔΣ της ΕΕΣ έπειτα από συνεδρίαση του 668 της 23ης Ιανουαρίου 2018, επιθυμώντας να μην έρθει σε αντιπαράθεση με τα Τοπικά Τμήματα, διαβάζοντας με προσοχή την αλληλογραφία ημών και υμών, αποφάσισε ομόφωνα:

1, Ανακαλεί ολοσχερώς το με ΑΠ 12-2/3/2017 έγγραφο του και θεωρεί ότι υπάρχει το ΔΣ του ΤΤ Ιστιαίας από την συγκρότηση του κατά την 9η Ιουνίου 2013 με Πρόεδρο τον κ. Αλέξανδρο Καλέμη, Αντιπρόεδρο τον κ. Δημήτριο Γιάγκο κτλ.

2. Εκφράζει την αμέριστη εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Προέδρου και Αντιπροέδρου.

3. Προβαίνει στην άμεση διακοπή των ενεργειών της 3μελούς προσωρινής επιτροπής για την ανασυγκρότηση του ΤΤ Ιστιαίας, την οποία θεωρεί καταργηθείσα.

“Επειδή γνωρίζουμε ότι ο Δήμος Ιστιαίας Αιδηψού αντιμετωπίζει πολλά και δισεπίλυτα προβλήματα, πιστεύουμε ότι η καλή συνεργασία μας θα συνδράμει στην προώθηση της επίλυσης τους” καταλήγει ο Πρόεδρος της ΕΕΣ στην επιστολή του που συνυπογράφει ο Γ. Γραμματέας Νικόλαος Καίσαρης, προσκαλώντας τους κυρίους Αλέξανδρο Καλέμη και Δημήτριο Γιάγκο σε προσεχή συνέλευση και στη γενική συνέλευση του κεντρικού ΔΣ.