Πέμπτη, 1 Φεβρουαρίου 2018

ΔΩΡΕΑ ΜΑΥΡΑΓΑΝΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑΛΤΡΩΝ

Ευχαριστήρια επιστολή προς τον Υφυπουργό Υποδομών - Μεταφορών και π. Βουλευτή Ευβοίας ΑΝ.ΕΛ. Νικόλαο Μαυραγάνη, έκδωσε ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Γιάλτρων Ιωάννης Βρυνιώτης, για την δωρεά ενός επιτραπέζιου ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Γιάλτρα 29.01.2018
Προς Υπουργό κ. ΜΑΥΡΑΓΑΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟ

Ευχαριστήρια Επιστολή

Αξιότιμε Υπουργέ κ. ΜΑΥΡΑΓΑΝΗ , με μεγάλη μας χαρά δεχτήκαμε τη δωρεά μίας (1) σύγχρονης μονάδας Ηλεκτρονικού Υπολογιστή εκ μέρους σας και με την  παρούσα επιστολή αισθάνομαι την ανάγκη εκ μέρους του 2/Θ Δημοτικού Σχολείου, του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και εγώ προσωπικά να σας ευχαριστήσω θερμά για την πολύτιμη συμβολή σας στην εύρυθμη λειτουργία του σχολείου μας και στην ένταξη των μαθητών μας στην κοινωνία της πληροφορικής.
Σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία η στήριξη που μας παρέχετε είναι απαραίτητη και εξαιρετικά σημαντική. Η ενέργεια σας αυτή φανερώνει τη μεγάλη ευαισθησία για τα παιδιά μας και το σχολικό περιβάλλον τους , καθώς και τις συνθήκες μόρφωσης και αγωγής τους.
Σας ευχαριστώ πολύ για την προσφορά σας αυτή και σας εύχομαι καλή υγεία και καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο που επιτελείται.

Με εκτίμηση,
ο διευθυντής του 2/Θ Δ.Σ. Γιάλτρων
ΒΡΥΝΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ