Σάββατο, 17 Φεβρουαρίου 2018

Ο ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΑ COPYRIGHTS

     Είναι πολύ λυπηρό το γεγονός να διαπιστώνεις ότι στον άνθρωπο που εμπιστεύθηκες να συνυπηρετήσεις τον θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης δυστυχώς κατ’ εξακολούθηση να προσπαθεί προκειμένου να επιτύχει στόχους να  καταθέτει ψευδή στοιχεία και ανυπόστατα δημόσια στο δημοτικό συμβούλιο.
     Συγκεκριμένα κατά την χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και συγκεκριμένα κατά την συζήτηση του 18 θέματος ημερήσιας διάταξης ρώτησα την κ. Δήμαρχο.
Ερώτηση; Στο τεύχος που είχαμε εκδώσει από την επιχείρηση Νίκη Καλέμη και στον τουριστικό Οδηγό αν αναφέρεται πουθενά το ονοματεπώνυμο του εκδότη προκειμένου να έχει το δικαίωμα πνευματικών δικαιωμάτων σύμφωνα του Ν 2121/1993 πήρα την παρακάτω απάντηση.
Απάντηση Δημάρχου: Δεν αναγράφεται πουθενά και μάλιστα από την έδρα μου διεμήνυσε και πάλι στην δευτερολογία μου επιδεικνύοντας το τεύχος το ίδιο πράγμα.
     ΔΥΣΤΥΧΩΣ όμως για μια ακόμη φορά η κ. Δήμαρχος ΨΕΥΔΕΤΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ διότι αναγράφεται στο έντυπο το «COPYRIGHT:ΝΙΚΗ ΚΑΛΕΜΗ, τηλ: 6937198686» και βάζει σε περιπέτειες τον Δήμο εξαπατώντας αυτούς που ψήφισαν, συναδέλφους δημοτικούς συμβούλους για δικαστικές διαμάχες με τον εκδότη προκειμένου να ικανοποιήσει προσωπικούς ανιδιοτελείς σκοπούς.
     ΔΥΣΤΥΧΩΣ επίσης και αυτό που επικαλέσθηκε περί της υπ’αρίθμ. 1/2018 απόφαση της τουριστικής επιτροπής του Δήμου περί εκτυπώσεως νέων εντύπων, η απόφαση που είχε παρθεί ήταν για επανεκτύπωση των προηγουμένων εντύπων.
     ΛΥΠΑΜΑΙ για όλα αυτά που συμβαίνουν από την μια μεριά και ευχαριστώ το θεό που με διαφυλάσσει από τις κουτοπονηριές και που γρήγορα αντιλήφθηκα και αποχώρησα από αυτό τον συνδυασμό.
     ΣΕ ΛΙΓΟ θα αρχίσει ο χορός του Ζαλόγκου.

ΙΣΤΙΑΙΑ 17-02-2018
ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ