Σάββατο, 10 Μαρτίου 2018

Η ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ, ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΙΡΕΤΟΙ, ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ MARKETING GREECE

Ενημέρωση προς φορείς του τουρισμού και δημάρχους τουριστικών περιοχών της Εύβοιας πραγματοποίησε στη Χαλκίδα η μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα εταιρεία Marketing Greece ΑΕ η οποία ιδρύθηκε το 2013 και έχει ως πρωταρχικό στόχο την προβολή του ελληνικού τουριστικού προϊόντος. Ο Δήμος Ιστιαίας Αιδηψού δεν εκπροσωπήθηκε. Η Ένωση Ξενοδόχων Ευβοίας ήταν εκεί από όπου και το δελτίο τύπου: 

Την Δευτέρα 5 Μαρτίου στις 17:00  στο Ξενοδοχείο Lucy, κατόπιν πρωτοβουλίας της  Ένωσης μας, έγινε συνάντηση του Δ.Σ μας με τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού που εκπροσώπησε και τον Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας, με τους Δημάρχους Χαλκίδας, Ερέτριας, Μεσσαπίων, Λίμνης - Μαντουδίου - Αγίας Αννας, τον Αντιδήμαρχο Καρυστίας Αθανασίου Ζαφείρη, τον εκπρόσωπο του Δήμου Κύμης- Αλιβερίου κ Γιώργο Μαθιουδάκη, την κ Βιβή Μπουραντά εκπρόσωπο του Επιμελητήριου  Ευβοίας και με την ομάδα της Marketing Greece  που εκπροσωπείτο από την κ. Δρέττα.
Έγινε μία γενική παρουσίαση της Marketing Greece, προς τους παρευρισκόμενους, για τον τρόπο που δημιουργεί και στηρίζει του brand name μιας περιοχής, αλλά και για τον τρόπο προβολής και διαφήμισης αυτής.
Από την Ένωση Ξενοδόχων προτάθηκε να γίνει κάτι συντονισμένο από όλους τους φορείς, ως προς την διάθεση υλικού και ως προς την οικονομική στήριξη του εγχειρήματος, ώστε να επιμεριστεί το κόστος σε όλους, με αποτέλεσμα να είναι οικονομικά αντιμετωπίσιμο.
Αποφασίστηκε να συλλέξει η ΕΞΕ από τους Δήμους και την Περιφέρεια το υλικό που υπάρχει, να το προωθήσει στην marketing greece για να είναι δυνατόν να διαμορφώσει την οικονομική προσφορά της και να γίνει η αξιολόγησή της, από τους ενδιαφερόμενους.
Αμέσως μετά την λήξη της συνεδρίασης αυτή, ακολούθησε άλλη  συνεδρίαση με την συμμετοχή του κ Στήβεν Κουνή , μελών ξενοδόχων όπου ενημερώθηκαν για τις πιστοποιήσεις των ξενοδοχείων Hikers Friendly και Bikers Friendly από τον κ. Τσαραβόπουλο και την κυρία κα Καρατζαβέλου.