Κυριακή, 15 Απριλίου 2018

ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΓΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ

Αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες προσφέρει η Γ’ Ομάδα Πρόληψης Καταστολής Εγκλήματος Β. Εύβοιας, με έδρα την Ιστιαία, πραγματοποιώντας καθημερινά ελέγχους και συλλήψεις…

Από Αστυνομικούς της Γ΄Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας του Α.Τ. Ιστιαίας, μεταμεσονύχτιες ώρας τις Τρίτης 10 Απριλίου 2018 στα Λουτρά Αιδηψού, συνελήφθη 24χρονη ημεδαπή έπειτα από γενόμενο νόμιμο έλεγχο που υποβλήθηκε, βρέθηκε πάνω της μικροποσότητα κάνναβης σε μορφή φούντας καθώς και ένας πλαστικός τρίφτης. Τα ευρήματα κατασχέθηκαν και η ανωτέρω, με την σε βάρος της δικογραφία που σχηματίστηκε, οδηγήθηκε ενώπιων του κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Από Αστυνομικούς της Γ' Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας του Α.Τ. Ιστιαίας, απογευματινή ώρα της Πέμπτης 12 Απριλίου 2018 στην Ιστιαία, συνελήφθη 44χρονος ημεδαπός έπειτα από γενόμενο νόμιμο έλεγχο που υποβλήθηκε, έχοντας στη ζώνη του μέσα σε θήκη μαχαίρι συνολικού μήκους 24 εκατοστών. Το μαχαίρι κατασχέθηκε και ο ανωτέρω οδηγήθηκε ενώπιων του κ. Εισαγγελέα πρωτοδικών Χαλκίδας για παράβαση του νόμου περί όπλων.