Τρίτη, 24 Απριλίου 2018

Ο ΒΟΥΤΑΣ ΙΔΡΥΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟ

Την ίδρυση Εκπολιτιστικού Εξωραϊστικού Συλλόγου Βούτα Ιστιαίας Ευβοίας ετοιμάζει ομάδα κατοίκων του ορεινού οικισμού Βουτά, που βρίσκεται  8χλμ νοτιοανατολικά της Ιστιαίας, σύμφωνα με πρόσκληση που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο.

«Έπειτα από φιλικές συζητήσεις με συγχωριανούς, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην ίδρυση Εκπολιτιστικού Εξωραϊστικού Συλλόγου στο χωριό μας. Σκοπός του θα είναι ότι πράττουν και οι αντίστοιχοι σύλλογοι στα υπόλοιπα χωριά του Δήμου Ιστιαίας Αιδηψού, δηλαδή, η αναβίωση των ξεχασμένων εθίμων και της παράδοσης του τόπου που γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε. Επίσης στις προθέσεις μας είναι οι εργασίες εξωραϊσμού των κοινόχρηστων χώρων και γενικότερα της εικόνας του οικισμού. Προσκαλούμε όλους τους κατοίκους του Βουτά σε ανοικτή συζήτηση, την Δευτέρα 30-4-2018 και ώρα 19:30 στο Δημοτικό Σχολείο Βουτά» δήλωσε στο Ιστιαία News ο κάτοικος του Βούτα Αθανάσιος Κομποθανάσης.

Ο κ. Κομποθανάσης στην πρόσκληση στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook, αναφέρει:

Με κοινούς στόχους την αναβίωση των ηθών και εθίμων του χωριού μας και την καλύτερη ποιότητα ζωής των κατοίκων του, ζητούμε την ενεργή συμμετοχή σας στην ίδρυση Εκπολιτιστικού - Εξωραϊστικού Συλλόγου Βουτά.
Σας προσκαλούμε την Δευτέρα 30-4-2018 και ώρα 19:30 στο Δημοτικό Σχολείο Βουτά, σε ενημέρωση σχετικά με την ίδρυση συλλόγου, ανάδειξη προσωρινού Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και ανοικτή συζήτηση ανταλλαγής απόψεων και προτάσεων.
Πρωτοβουλία Κατοίκων Βουτά Ιστιαίας Ευβοίας