Πέμπτη, 10 Μαΐου 2018

Η ΓΡΑΜΜΗ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ – ΛΟΥΤΡΑ ΑΙΔΗΨΟΥ ΞΕΚΙΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΝ 1η ΙΟΥΝΙΟΥ

Ευχάριστα νέα για την λουτρόπολη φέρνει ο Σύλλογος Ενοικιαζόμενων Δωματίων και Καταλυμάτων Αιδηψού μιας και οι καταλυτικές ενέργειες του, για δρομολόγιο λεωφορείων Αεροδρόμιο Αθηνών “Ελευθέριος Βενιζέλος” - Λουτρά Αιδηψού, καρποφόρησαν...

“Τα καταφέραμε! Αγνοώντας τις αντιξοότητες, παραμερίζοντας όσους κατάμουτρα μας είπαν ότι δεν θα τα καταφέρουμε, αδιαφορώντας για τα ''χτυπήματα κάτω από την μέση'', βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι ο σύλλογός μας τα κατάφερε! Από 1η Ιουνίου ξεκινά επίσημα η γραμμή με λεωφορείο από το Αεροδρόμιο Σπάτα (Ελ, Βενιζέλος) προς Αιδηψό και περίχωρα! Με την Περιφέρεια αρωγό και χρηματοδότη, δεν έχουμε παρά να εκμεταλλευτούμε το έργο αυτό!” αναφέρει σε σχετικό δημοσίευμα η σελίδα του συλλόγου στο Facebook.

"Αξιότιμα μέλη,
βρισκόμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι το αίτημα του συλλόγου μας στην Περιφέρεια Στερεάς, για την νέα γραμμή λεωφορείου από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος προς την Αιδηψό και την υπόλοιπη Βόρεια Εύβοια, εγκρίθηκε και χρηματοδοτείται άμεσα. Ξεκινώντας από 1η Ιουνίου επίσημα το πρώτο δρομολόγιο από Αιδηψό προς Σπάτα και αντίστροφα. Η χρηματοδότηση ισχύει για το διάστημα 1η Ιουνίου έως 10 Οκτώβρη 2018. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, θα λάβετε εκ νέου mail με όλες τι λεπτομέρειες πχ τηλέφωνο κρατήσεων, δρομολόγια, κόστος εισιτηρίου, ώρες αναχώρησης κτλ.
Το εγχείρημα αυτό αφορά σε όλη την βόρεια Εύβοια,καταλύματα και ξενοδόχους αλλά και όλον τον επιχειρηματικό κόσμο της ευρύτερης περιοχής. Χρειάζεται η στήριξη όλων ώστε να καταφέρουμε να διατηρήσουμε το πρότζεκτ αυτό και για τα επόμενα καλοκαίρια και γιατί όχι και χειμώνες.
Μετά τιμής, το ΔΣ, η πρόεδρος Όλγα Βογιατζή" αναφέρει το ενημερωτικό email του συλλόγου προς τα μέλη του.