Τετάρτη, 2 Μαΐου 2018

ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΜΑΪΟΥ ΟΙ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Την Κυριακή 13 Μαΐου 2018 θα διεξαχθούν οι εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη των νέων αιρετών διοικήσεων των κομματικών οργάνων της Πανελλαδικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας, σύμφωνα με τις διατάξεις του Κανονισμού Πανελλαδικής Οργάνωσης και του καταστατικού του κόμματος.

Ειδικότερα, θα διεξαχθεί διαδικασία εκλογής Προέδρου της Νομαρχιακής Οργάνωσης (Ν.Ο.), Μελών της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής (ΝΟ.Δ.Ε.), Προέδρων των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων (ΔΗΜ.Τ.Ο.) και Μελών των Δημοτικών Τοπικών Επιτροπών (ΔΗΜ.Τ.Ε.).
Ταυτόχρονα την ίδια ημέρα και στους ίδιους χώρους διεξαγωγής της εκλογικής διαδικασίας θα πραγματοποιηθεί και η εκλογή Συνέδρων για τα επόμενα δύο Τακτικά Συνέδρια της Νέας Δημοκρατίας. Στην Εύβοια θα εκλεγούν συνολικά 14 σύνεδροι.

Τοπικά, στη ΔΗΜ.Τ.Ο. Ιστιαίας Αιδηψού, υποψήφια Πρόεδρος θα είναι η Δικηγόρος κυρία Αναστασία Σίδερη. Υποψηφιότητα για μέλη Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής κατάθεσαν οι κύριοι Βασίλειος Δημόπουλος και Ιωάννης Αναστασίου, ενώ για Σύνεδρος Νομαρχιακής Οργάνωσης κατάθεσε ο κύριος Κωνσταντίνος Σελίμης.

Ενημερώνονται τα μέλη του Κόμματος ότι, προκειμένου να ασκήσουν το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι στις εσωκομματικές εκλογές, οφείλουν με βάση το Καταστατικό του Κόμματος και τον Κανονισμό Πανελλαδικής Οργάνωσης, να έχουν καταβάλει την καθορισμένη ετήσια οικονομική συνδρομή για το έτος 2018. Σε αντίθετη περίπτωση αποκλείονται από το δικαίωμά τους να συμμετάσχουν στη διαδικασία εκλογής των Οργάνων της Πανελλαδικής Οργάνωσης, είτε ως εκλογείς είτε ως υποψήφιοι για οποιοδήποτε αξίωμα ή θέση.

Οι τελικοί πίνακες υποψηφιοτήτων για την Εύβοια έχουν ως εξής: