Σάββατο, 12 Μαΐου 2018

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΝΟ.Δ.Ε. ΕΥΒΟΙΑΣ

Φίλες και φίλοι, μέλη της Νέας Δημοκρατίας στην Εύβοια
Η Νομαρχιακή Οργάνωση Ευβοίας, τα δύο τελευταία χρόνια, λειτουργώντας, ανοικτά, ενωτικά, συμμετοχικά, με ενθουσιασμό και χωρίς αποκλεισμούς, αναγνωρίστηκε δημόσια από τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής κ. Λευτέρη Αυγενάκη, ως μια από τις 10 πρώτες ΝΟ.Δ.Ε. της χώρας.
Η Νομαρχιακή Οργάνωση Ευβοίας, τα δύο τελευταία χρόνια, παρουσίασε καινοτόμο και πρωτοποριακό έργο, πληθώρα δράσεων, παρεμβάσεων και προτάσεων και κέρδισε την αναγνώριση του Αντιπροέδρου του κόμματος κ. Άδωνι Γεωργιάδη με τη δημόσια δήλωσή του: «κ. πρόεδρε έχω επισκεφτεί όλη την Ελλάδα, αλλά αυτά που είδα και άκουσα εδώ, δεν τα έχω δει πουθενά. Μπράβο! Αυτή είναι η Νέα Δημοκρατία που θέλουμε, αυτή είναι η Ελλάδα που θέλουμε».
Στις εσωκομματικές εκλογές της Κυριακής 13 Μαΐου, ζητώντας την επανεκλογή μου για τα επόμενα δυο χρόνια, ζητώ την ψήφο εμπιστοσύνης στον πρόεδρο αυτής ακριβώς της Οργάνωσης.
Για τη συνέχιση και ολοκλήρωση της προσπάθειας που όλοι μαζί ξεκινήσαμε πριν δυο χρόνια, με ακόμη μεγαλύτερη επιμονή και προσήλωση στον στρατηγικό μας στόχο, όπως εξ' αρχής τον έχω θέσει: Να κάνουμε μαζί τη ΝΟΔΕ Ευβοίας υπόδειγμα οργανωτικής λειτουργίας σε όλη τη χώρα, τη Νέα Δημοκρατία πρώτο κόμμα στην Εύβοια στις επόμενες εθνικές εκλογές και τον Κυριάκο Μητσοτάκη πρωθυπουργό της Ελλάδας που αξίζουμε.
Μαζί συνεχίζουμε!

Πέτρος Δ. Ποδάρας
Μηχανικός Η/Υ & Πληροφορικής Πολυτεχνείου Πατρών
Πρόεδρος ΝΟ.Δ.Ε. Ευβοίας, υποψ. πρόεδρος