Σάββατο, 5 Μαΐου 2018

ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ : "ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΣ"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σήμερα θέλω να ενημερώσω κάποιους που υπηρέτησαν στην τέως Δ.Ο.Υ. Ιστιαίας νυν συνταξιούχους και μη, που με την υπογραφή τους σε σχετικά υπομνήματα και καταγγελίες προς το Υπουργείο Οικονομικών από το έτος 1992 μέχρι και το έτος 2008 προσπάθησαν να σπιλώσουν την προσωπικότητά μου και τον επαγγελματισμό μου ως φοροτέχνη λογιστή να με καταρρακώσουν ψυχικά ηθικά και οικονομικά και να με διαβάλουν κοινωνικά με τις πράξεις τους, ότι το ωραιότερο φρούτο που μου αρέσει είναι το αχλάδι και αυτό γιατί ΕΧΕΙ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΟΥΡΑ.
Θέλω να τονίσω σε αυτούς τους κυρίους το ότι η πολιτική μου ταυτότητα που κατήγγειλαν στο Υπουργείο Οικονομικών ως παιδί της γαλάζιας γενιάς και στρατιώτης της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ήταν και είναι τιμή μου και ποτέ δεν υπήρξα πολιτικός κωλοτούμπας και καιροσκόπος.
Θέλω δε ιδιαίτερα να τους τονίσω για την ποινική, πειθαρχική, φορολογική μου δίωξη που επιχείρησαν και επιδίωξαν και να τους παραπέμψω στις αποφάσεις της πλήρη αθώωση μου
1) Από τους επανέλεγχους του Υπουργείου Οικονομικών που έκαναν στην επιχείρησή μου σε σχέση με τους αρχικούς ελέγχους που έκαναν αυτοί δικαιώθηκα καθ’ ολοκληρίαν.
2) Στις αμετάκλητες αποφάσεις των Ποινικών Δικαστηρίων και την ομόφωνη αθωωτική απόφαση.
3) Στις αποφάσεις των Διοικητικών Δικαστηρίων για την μη ύπαρξη των επικαλουμένων φορολογικών παραβάσεων από την φορολογούσα αρχή και την πλήρη αθώωσή μου.
Εν κατακλείδι θέλω να τους επισημάνω ότι τα φορολογικά ανέκδοτα τα οποία επικαλούντο κατέρρευσαν τόσο από τις εποπτεύουσες αρχές ( Υπουργείο Οικονομικών, Γενική Δ/νση Επιθεωρήσεων κλπ) όσον και από την Ελληνική Δικαιοσύνη.
Ξέρεται ποιοι είστε έχετε ονοματεπώνυμο και η Ελληνική γλώσσα είναι πλούσια και διαχειρίσιμη, μπορείτε να βρείτε μέσα από ένα Δελτίου Τύπου όπως κάνω εγώ τις κατάλληλες λέξεις για προσωρινή απαλλαγή της κακοήθειας που επιδείξατε στο πρόσωπό μου.
Είμαι εδώ και σας περιμένω και μην μου πείτε αυτό που συνηθίζετε να λέτε ότι το κάναμε για να διαφυλάξουμε τα συμφέροντα του Ελληνικού Δημοσίου, διότι αν το Ελληνικό Δημόσιο στελεχώνεται από άτομα της ίδιας τακτικής και βεληνεκούς σκέψης και αντίληψης δεν πρόκειται ποτέ να εξυγιανθεί.
Αυτά προς το παρόν και θα επανέλθω πολύ σύντομα.

ΙΣΤΙΑΙΑ 04-05-2018
ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ