Τετάρτη, 9 Μαΐου 2018

“ΜΙΑ ΠΕΤΑΛΙΑ ΣΤΗ ΖΩΗ”

Με σύνθημα “μια πεταλιά στη ζωή μας” ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Ιστιαίας διοργανώνει ποδηλατικό περίπατο, την Κυριακή 13 Μαΐου και ώρα 11:00πμ, με την συμμετοχή μαθητών όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης, γονέων, φίλων ποδηλάτων από την ευρύτερη περιοχή και την υποστήριξη του Εμπορικού Επαγγελματικού Συλλόγου Ιστιαίας.

Η διαδρομή θα έχει αφετηρία την πλατεία Ιστιαίας με προορισμό τα Κανατάδικα και επιστροφή για τερματισμό στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Ιστιαίας. Η συνάντηση των συμμετεχόντων θα γίνει την Κυριακή στις 11:00πμ στο Cafe K (Κιτσάκος). Σε κάθε ποδηλάτη θα δοθεί αριθμός συμμετοχής σε κλήρωση με δώρα (ποδήλατα, είδη ποδηλάτου κα) που πρόσφεραν καταστήματα της περιοχής.

“Ο σύλλογος μας διοργανώνει για 2η συνεχή χρονιά τον ποδηλατικό περίπατο Ιστιαία - Κανατάδικα για μαθητές και γονείς. Σε αυτή τη γιορτή ποδηλάτου δεν θα μετρήσει η πρωτιά αλλά η συμμετοχή και η προσπάθεια. Σκοπός είναι η καλή υγεία, βασικός παράγοντας για την φυσική, ψυχολογική και πνευματική υπόσταση” τονίζει ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Στέφανος Κυριακάκος.