Τρίτη, 29 Μαΐου 2018

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΛ.ΑΣ. ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ Ι.Μ. ΟΣΙΟΥ ΔΑΥΙΔ

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για το διήμερο 2 και 3 Ιουνίου 2018, που θα πραγματοποιηθούν εορταστικές εκδηλώσεις για την αγιοκατάταξη του οσίου Ιακώβου Τσαλίκη του νέου ασκητού στην Μονή Όσιου Δαυίδ Δρυμώνα, έκδωσε το Τμήμα Τροχαίας Χαλκίδας εν όψη της επίσκεψης του Οικουμενικού Πατριάρχου Βαρθολομαίου.

- Η κίνηση των οχημάτων με κατεύθυνση την Μονή Οσίου Δαυίδ θα πραγματοποιείται ελεγχόμενα και μόνο από την Ε.Ο. Ροβιών-Ιστιαίας
- Η στάθμευση των οχημάτων θα πραγματοποιηθεί στους χώρους που θα υποδείξουν οι τροχονόμοι.
- Η αποχώρηση όλων των επιβατικών οχημάτων θα πραγματοποιηθεί μετά την αποχώρηση του Οικουμενικού Πατριάρχου και σύμφωνα με τις υποδείξεις των τροχονόμων.
- Η αποχώρηση όλων των λεωφορείων θα πραγματοποιηθεί μετά την αποχώρηση του Οικουμενικού Πατριάρχου και σύμφωνα με τις υποδείξεις των τροχονόμων.
- Κατά τις ώρες 17:30-18:15 και 20:30-21:15 του Σαββάτου, θα υπάρξει πλήρης απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων στις οδούς περιμετρικά της Μονής Οσίου Δαυίδ.
- Κατά τις ώρες 6:15-7:00 και 11:30-12:15 της Κυριακή;, θα υπάρξει πλήρης απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων στις οδούς περιμετρικά της Μονής Οσίου Δαυίδ.