Τετάρτη, 9 Μαΐου 2018

"ΣΟΥΣΟΥ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΙΣΤΙΑΙΑΣ

Το έργο «Σουσού και αρώματα» θα ανεβάσει η Θεατρική Σκηνή Ιστιαίας. Η παράσταση θα γίνει στο νέο χώρο-θέατρο της θεατρικής μας ομάδας, στις εργατικές κατοικίες εκεί που στεγαζόταν το ΕΚΑΒ.

Οι ημέρες των παραστάσεων είναι:
Τετάρτη 16, Παρασκευή 18, Σάββατο 19, Κυριακή 20, Τετάρτη 23, Παρασκευή 25, Σάββατο 26 και Κυριακή 27 Μαΐου στις 20:30 μμ.
Οι θέσεις για την παράσταση είναι περιορισμένες και πρέπει να προηγηθεί τηλεφώνημα ώστε να γίνει κράτηση θέσεων. Τηλέφωνο κρατήσεων: 6983691013

Σουσού: ουσιαστικό,θηλυκό που διακατέχεται από μεγαλομανία,αλαζονεία και επίδειξη δήθεν αριστοκρατικών τρόπων. Αυτή είναι η περιγραφή του λεξικού για το ουσιαστικό σουσού.
Η Σουσού όμως με κεφαλαίο είναι πολύ περισσότερο από αυτό…
Η Σουσού είναι ένας χαρακτήρας νεοέλληνα που όλοι λίγο πολύ έχουμε συναντήσει στην ζωή μας. Είναι η ξιπασμένη κυρία του Κολωνακίου. Η κυρία που βρέθηκε ξαφνικά με χρήματα και νομίζει ότι με αυτά μπορεί να γίνει της καλής τάξης. Η «κυρία» της καλής κοινωνίας που κρύβει την καταγωγή της μήπως και μάθει κάποιος ότι δεν είναι από το Κολωνάκι αλλά από μια «μπανάλ» γειτονιά της Αθήνας τον Μπίθουλα.