Τρίτη, 22 Μαΐου 2018

ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΜΑΡΙΩΝ ΜΕ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ SPECIAL OLYMPICS

    Τη Δευτέρα 14 Μαΐου, ξεκίνησαν οι Πανελλήνιοι Αγώνες Special Olympics «Λουτράκι 2018» και ολοκληρώθηκαν την Παρασκευή, 18 Μαΐου. Η διοργάνωση των Αγώνων πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

    Στους αγώνες συμμετείχαν 579 αθλητές από Κύπρο και Ελλάδα, αυτούς που αποκαλεί ο λαός μας «ήρωες της ζωής». Το δικό τους παράδειγμα μας καθοδηγεί και μας δίνει ελπίδα ότι μπορούμε σε αυτό τον τόπο, χωρίς διακρίσεις, χωρίς την αντίληψη του διαφορετικού, αλλά πάντοτε όλοι μαζί, να προχωρούμε για να κατακτήσουμε την ίδια τη ζωή.

    Με μεγάλο κουράγιο, μεγάλη πίστη και δύναμη, το σχολείο μας εκπροσωπήθηκε από δύο αθλητές, τον  Δημήτρη Ευαγγελόπουλο (Στίβος, softball) και τον Αλέξανδρο Ψύχα (Στίβος:50μ και άλμα εις μήκος ), τον γυμναστή τους κο  Τσάπατο Στυλιανό, ο οποίος πίστεψε στις δυνατότητες των παιδιών, και τον συνοδό τους κο Σταθαρά Γρηγόρη. Μέσα από μια σκληρή, αλλά ωραία προσπάθεια και τρείς ημέρες αγώνων, τιμήθηκαν με τρία χρυσά μετάλλια και ένα χάλκινο!....Ξεχωριστή συγκίνηση ένιωσαν οι αθλητές μας όχι μόνο για τη νίκη τους αλλά και για το ότι τέσσερις φορές άκουσαν δυνατά από τα μεγάφωνα του Σταδίου το όνομα του Σχολείου τους…Ε.Ε.Ε.Ε.Κ  ΚΑΜΑΡΙΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ.

   Θέλουμε να συγχαρούμε  όλους τους αθλητές, τους προπονητές, τους γυμναστές, τους κριτές, τους εθελοντές και βέβαια τους γονείς που ενεπλάκησαν στην όλη διαδικασία.

    Επίσης, ευχαριστούμε τον Δήμο Ιστιαίας Αιδηψού και το Τουριστικό Γραφείο του κου Δημήτρη Σχοινά που ανέλαβαν από κοινού τα έξοδα μετακίνησης προς και από το Λουτράκι, αγκαλιάζοντας από την αρχή το όλο εγχείρημα.

    Τέλος, την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ευβοίας που ενέκρινε την προσπάθειά μας και μας εφοδίασε με όλα τα απαραίτητα έγγραφα.
                                                           
Για το E.E.E.E.K   ΚΑΜΑΡΙΩΝ
Κωνσταντινάκης Δαυίδ

Δείτε το φωτογραφικό υλικό που ακολουθεί...