Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018

ΣΤΗΝ ΚΩ ΤΟ 2ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ «ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΥΓΕΙΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ» - ΟΜΙΛΗΤΡΙΑ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ

Στην Κω, το νησί του πατέρα της ιατρικής Ιπποκράτη, το σαββατοκύριακο 23 και 24 Ιουλίου 2018, το 2ο Διεθνές Συνέδριο για τον Τουρισμό Υγείας στην Ελλάδα.
Το πρωί της Κυριακής, στο θεματικό κύκλο «τουρισμός υγείας, ευκαιρίες ανάπτυξης σε τοπικό επίπεδο, παραδείγματα καλών πρακτικών» μεταξύ των ομιλητών θα είναι και η Δήμαρχος Ιστιαίας Αιδηψού Λίνα Ευσταθίου.

Το συνέδριο το οποίο διεξάγεται με τη συμμετοχή κορυφαίων προσωπικοτήτων από όλο τον κόσμο, έχει θέμα «Τουρισμός Υγείας και Ανάπτυξη», διοργανώνεται από την ΚΕΔΕ, το Δήμο Κω και το Διεθνές Κέντρο Τουρισμού Υγείας, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του ΙΣΑ, του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου και του Παγκόσμιου Ινστιτούτου Ελλήνων Ιατρών.
Σε αυτή τη διεθνούς κύρους διοργάνωση, θα συμμετάσχουν εμπειρογνώμονες από την παγκόσμια αγορά του τουρισμού υγείας, κορυφαίοι επιστήμονες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, κυβερνητικοί παράγοντες της Ελλάδας και άλλων χωρών, εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης και του επιχειρηματικού και τουριστικού κλάδου της χώρας μας κ.α.
Στο πλαίσιο του συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί η ειδική τελετή αναπαράστασης του Όρκου του Ιπποκράτη, στο Ασκληπιείο, στην οποία θα συμμετάσχουν γιατροί από όλο τον κόσμο που έχουν προσκληθεί να παρακολουθήσουν το συνέδριο.

Ακολουθεί το πρόγραμμα του συνεδρίου...