Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2018

ΕΙΣ ΓΑΜΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΑ Ο ΣΙΜΟΣ

Ο Σίμος Κεδίκογλου, βουλευτής ΝΔ Εύβοιας και πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος και η αγαπημένη του Ελισάβετ Κατσαμάκη, πρώην μοντέλο και νυν φωτογράφος, εισήλθαν σήμερα εις γάμου κοινωνία στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας Εύβοιας. Η γαμήλια τελετή ήταν λιτή με λίγους καλεσμένους.

Αποκλειστικές πληροφορίες του ΙΣΤΙΑΙΑ NEWS θέλουν την κρητικής καταγωγής Ελισάβετ να κυοφορεί τον έρωτα τους, που ξεκίνησε πρόσφατα από την ατομική φωτογραφική της έκθεση «portraits and figures of light», στο Casa Do Brasil της Πρεσβείας Βραζιλίας Αθήνας (21 Φεβρουαρίου ως 6 Απριλίου 2018). Οι ασπρόμαυρες φωτογραφίες είναι τραβηγμένες στην Βραζιλία και χωρίζονται σε δύο μέρη, την αληθινή ζωή στις φαβέλες  και την ονειρική εικόνα των παραλιών του Ρίο Ντε Τζανέιρο.

Η Ελισάβετ Κατσαμάκη σπούδασε Οικονομικά στο πανεπιστήμιο του Άγιου Ανδρέα στην Σκωτία και Διεθνή Πολιτική Οικονομία στο Πάντειο πανεπιστήμιο. Εργάστηκε στα χρηματοοικονομικά στο Λονδίνο πριν να κάνει στροφή στον κόσμο της μόδας το 2008, όπου συνεργάστηκε για σχεδόν μία δεκαετία ως μοντέλο με πολυάριθμους καταξιωμένους φωτογράφους μόδας όπως ο Bruno Bisang, ο Kristian Schuller, ο Amedeo Turello και ο Settimio Benedusi στο Μιλάνο, το Παρίσι, το Μόναχο, το Μόντε Κάρλο και άλλες πόλεις της Ευρώπης.

Το πάθος της για την φωτογραφία ξεκίνησε από τα εφηβικά της χρόνια, αλλά ήταν τo 2014 στο Παρίσι που ξεκίνησε το όνειρό της να φωτογραφίσει τον κόσμο. Το 2015 ταξίδεψε στην Βραζιλία όπου φωτογράφισε τους κατοίκους του Ρίο και το 2017 πραγματοποίησε την πρώτη της φωτογραφική έκθεση στο Ελληνικό Κέντρο του Λονδίνου υπό την αιγίδα της Βραζιλιάνικης πρεσβείας του Ηνωμένου Βασιλείου, αφιερωμένη στους κατοίκους της φαβέλας Σάντα Μάρτα. Η Ελισάβετ είναι αυτοδίδακτη φωτογράφος και μέλος της λέσχης Ανεξάρτητης Φωτογραφίας του Λονδίνου.