Παρασκευή, 24 Αυγούστου 2018

ΧΑΣΙΣΟΦΥΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΙΑΙΑ ΕΝΤΟΠΙΣΕ Η Γ’ ΟΠΚΕ

Παρά τις μετακινήσεις προσωπικού, τις ελλείψεις εξοπλισμού και τα προβλήματα των περιπολικών, που αντιμετωπίζει η Γ΄ Ομάδα Πρόληψης Καταστολής Εγκλήματος Β. Εύβοιας, εντόπισε χασισοφυτεία σε μικρή απόσταση από την Ιστιαία, συλλαμβάνοντας τον ιδιοκτήτη. 

Στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης, συνελήφθη την 23-08-2018 το πρωί, σε αγροτική περιοχή της Ιστιαίας Ευβοίας, από αστυνομικούς της Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας, ένας 55χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Ειδικότερα οι αστυνομικοί, κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, εντόπισαν περιφραγμένο ελαιοπερίβολο ιδιοκτησίας του 55χρονου, εντός του οποίου καλλιεργούσε δενδρύλλια κάνναβης και το έθεσαν αυτό σε διακριτική επιτήρηση.

Ο 55χρονος συνελήφθη τη στιγμή που πλησίασε στο ελαιοπερίβολο για την περιποίηση της καλλιέργειας, ενώ από τους αστυνομικούς εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά (56) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως και (3,5) μέτρων, τα οποία ήταν επιμελώς κρυμμένα ανάμεσα στα ελαιόδεντρα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ιστιαίας .