Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2018

Η ΙΣΤΙΑΙΑ ΤΗΣ …ΚΑΝΝΑΒΗΣ!

Ο (παρά)νόμος της προσφοράς και της ζήτησης… Το εύκολο κέρδος στις δύσκολες εποχές φέρνει φόρτο εργασίας στη Γ’ ΟΠΚΕ Β. Εύβοιας, εντοπίζοντας συνεχώς καλλιέργειες χασισιού σε μικρή απόσταση από το κέντρο της Ιστιαίας. Η νέα ενημέρωση από την Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση αναφέρει:

Συνελήφθη την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018 το απόγευμα σε περιοχή της Ιστιαίας Ευβοίας, από αστυνομικούς της Γ’ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας, ένας 41χρονος ημεδαπός ο οποίος κατηγορείται για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, εντοπίστηκε οικόπεδο ιδιοκτησίας του 41χρονου, εντός του οποίου καλλιεργούσε δενδρύλλια κάνναβης και τέθηκε σε διακριτική επιτήρηση.

Τη στιγμή που ο 41χρονος εισήλθε εντός του οικοπέδου, ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη, ενώ από τους αστυνομικούς εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 7 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως και 2,8 μέτρων.

Την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Ιστιαίας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.