Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2018

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΓΕΩΡΓΙΟ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟ
Τι έχετε να πείτε για την άνοδο των εθνικιστικών κόμματων σε Ελλάδα και Ευρώπη; Πως αντιμετωπίζουν την Χρυσή Αυγή και άλλα εθνικιστικά - ακροδεξιά κόμματα στο Ευρωκοινοβούλιο; Πιστεύετε στην Ευρωπαϊκή Ένωση; Ποιες οι απόψεις σας για την δίωξη της Χρυσής Αυγής και των στελεχών της; ποιο ευελπιστείτε Να είναι το εκλογικό αποτέλεσμα στις ερχόμενες βουλευτικές εκλογές;

Αυτές ήταν μερικές από τις ερωτήσεις στην τηλεφωνική “ανάκριση” του ε.α. Αντιστράτηγου και Ευρωβουλευτή του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή Γεώργιου Επιτήδειου, με αφορμή τον εορτασμό και την παρουσία του στο μνημείο αγνοουμένων και πεσόντων της Ελληνικής Δύναμης Κύπρου (ΕΛΔΥΚ) στο Σπαθάρι Ευβοίας.

Ο Ευρωβουλευτής Γεώργιος Επιτήδειος έχει καταγωγή από τα Ψαχνά Ευβοίας. Εκλέχτηκε στις Ευρωεκλογές του 2014 και είναι μέλος της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων, μέλος της Αντιπροσωπείας Μικτής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ευρωπαϊκής Ένωσης -Τουρκίας, αναπληρωτής Επιτροπής Γεωργίας και Ανάπτυξης της Υπαίθρου, αναπληρωτής Αντιπροσωπείας Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Σταθεροποίησης και Σύνδεσης Ευρωπαϊκής Ένωσης - Σερβίας.