Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου 2018

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΙΑΙΑ - ΕΣΠΑΣΕ Ο ΚΑΤΣΙΡΕΛΟΣ

Προβλήματα και στην Ιστιαία δημιούργησε η επέλαση του «Ζορμπά» με την Πυροσβεστική Υπηρεσία να δέχεται κλήσεις για άντληση υδάτων και τους δρόμους να έχουν μετατραπεί σε ποτάμια.

Σύμφωνα με αναφορές πολιτών, ο ποταμός Κατσιρέλος που δείχνει να μην έχει καθαριστεί σε πολλά σημεία του (κάτι που διαπιστώσαμε στο οδοιπορικό μας) έξω από τον αστικό ιστό, με πυκνές καλαμιές και περιφράξεις ιδιοκτησιών στην κοίτη του, υπερχείλισε στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου Ιστιαίας δημιουργώντας προβλήματα.

Εκείνοι που επλήγησαν περισσότερο από την έντονη βροχόπτωση και τους ισχυρούς ανέμους δείχνει να είναι οι αγρότες, με ελαιοπερίβολα και καλλιέργειες να έχουν μετατραπεί σε λίμνες.

Άμεση ήταν κατά την διάρκεια της νύχτας και η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιστιαίας, που όχι μόνο άντλησε νερά από οικίες αλλά και βοήθησε οδηγό  που το αυτοκίνητο του ακινητοποιήθηκε σε λακκούβα δημόσιου έργου που ήταν κάτω από τα νερά.

Δείτε το φωτορεπορτάζ που ακολουθεί από το οδοιπορικό του Ιστιαία News και τις ζωντανές μεταδόσεις στην σελίδα στο Facebook…