Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου 2018

ΣΙΜΟΣ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΣΙΔΕΡΗ ΣΕ "ΑΥΤΟΨΙΑ"

ΔΗΜοτική Τοπική Οργάνωση Ιστιαίας Αιδηψού
Ιστιαία, Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018

Δελτίο Τύπου
«επίσκεψη Σίμου Κεδίκογλου στο Δήμο Ιστιαίας - Αιδηψού»

«Αυτοψία» στις τεράστιες καταστροφές που προκάλεσαν τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα και ο μεσογειακός κυκλώνας στο Δήμο Ιστιαίας - Αιδηψού, πραγματοποίησε την 2/10/2018 ο Βουλευτής Εύβοιας ΝΔ Σίμος Κεδίκογλου.

Κατά την επίσκεψη του, συνοδευόμενος από την Πρόεδρο της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης (ΔΗΜ.Τ.Ο.) Ιστιαίας - Αιδηψού Αναστασία Σίδερη, αρχικά, ενημερώθηκε από την Δήμαρχο Ιστιαίας Αιδηψού Λίνα Ευσταθίου Σπανού για την καταγραφή των ζημιών και την όσο το δυνατόν γρηγορότερη αντιμετώπιση των προβλημάτων, σε προγραμματισμένη συνάντηση στο Δημαρχείο.

Στη συνέχεια, επισκέφθηκε τις Δημοτικές Κοινότητες που επλήγησαν περισσότερο, όπου και κατέγραψε τις ζημίες σε άμεση επαφή με τους πληγέντες. Τέλος, επισκέφθηκε την Λίμνη Ευβοίας και την περιοχή Κατούνια Λίμνης, του όμορου Δήμου, που μετρά πληγές.

«Προτεραιότητα έχουν η διασφάλιση της δημόσιας υγείας, η αποκατάσταση του οδικού δικτύου και του δικτύου ύδρευσης, η ηλεκτροδότηση, αλλά και η άμεση αποζημίωση των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων που επλήγησαν. Θα εξαντλήσουμε κάθε μας δυνατότητα για την ανακούφιση των πληγέντων, οφείλουμε να σταθούμε στο πλευρό τους» δήλωσε ο κ. Κεδίκογλου.

Αναστασία Σίδερη
Πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο. Ιστιαίας Αιδηψού